Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madem hedefler büyük ortasaha için 3 transfer şart bir 10 numara,bir 8 numara ve bir 6-8 oynayacak yedek,kimse ortasahada çok isim var demesin aynısı kanat için denildi yunus,morutan,barış ilk maçta eleştirildi.
10 numara dahil 3 kişiden oluşan merkeze torreira hariç kimi yazar transfer istemeyen arkadaşlar??
Bu kadar futbol takip edip hala nasil 10 numara falan diyebiliyorsunuz cidden anlamiyorum.

İcardiyle birlikte oynamasi icin zahayi aldik, baya da para harcadik, o defter kapandi.

Zaniolo satilmadan da acilma ihtimali yok

-----------------MUSLERA------------------
BOEY----NELSSON----APO-----ANGELİNO
----------TORREİRA----PAREDES-------------
ZANİOLO--------------------------KEREM
------------------------ZAHA------------
-------------İCARDİ----------------------

--------------------GÜNAY------------------
DUBOİS-----KAAN------EMİN------KAZIMCAN
---------BERKAN----SERGİO/KEREM----------
YUNUS/BARIŞ---MERTENS--------RASHİCA
---------------BAKAMBU/HALİL--------------

şuan durum buna geliyor . sergio veya mertens giderse 10 no alınır. yoksa sanmıyorum.

Bu kadar futbol takip edip hala nasil 10 numara falan diyebiliyorsunuz cidden anlamiyorum.

İcardiyle birlikte oynamasi icin zahayi aldik, baya da para harcadik, o defter kapandi.

Zaniolo satilmadan da acilma ihtimali yok
sen maçları izleyip nasıl 8 numara yeter diyosun,zaha konusu kesin değil örneği bir maç yok ama dediğin gibi olsa bile 8 numara ve merkezi yedekleyecek bir isim daha şart,oliveira,midtsjö ve berkanla olmayacağını anlamak için kaç maç izlenmesi gerekiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt