Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligimizi domine eden avrupada başarıdan başarıya koşan Fenerbahçemizin oyuncularına peşpeşe teklif geliyor. Sıradaki oyuncu batshuayi bonservis 10 milyon euro
Allah belanızı versin sizin ya en sonunda ana avrat sövecegim.

bu tete nasıl topçu

30+ zaniolo gider bu herif feee gelirse iyi iş mi yapmış oluruz yoksa gereksiz atraksiyon mu

Ligimizi domine eden avrupada başarıdan başarıya koşan Fenerbahçemizin oyuncularına peşpeşe teklif geliyor. Sıradaki oyuncu batshuayi bonservis 10 milyon euro
Ekambiyi alacaklar,king de gitmez.batsuayi giderse

Rashica'nın gelme ihtimali epey fazla asıl Rashica alınmazsa çok ciddi hata olur. Zaniolo + Yunus gidecek söylentiler o yönde yerlerine de 2 oyuncu gelir. Rashica + diğeri Tete olur ya da olmaz bilemem.

Zaniolo'nun gideceğini sanmıyorum. Rashica'yı 5m civarına düşerse yedek olarak istiyorlardır muhtemelen ama Tete fırsat transferi. Rashica'ya ödenecek bonservisin dönüşü olmaz ancak Tete için aynı durum geçerli olmayabilir. Bu arada ne Tete ne de Rashica 11 olmaz. Zaniolo giderse o seviye bir 10 numara alınır.

Menajerlere çok para döküyorlar muhtemelen. Başka hiç bir mantıklı açıklaması yok.

bu tete nasıl topçu

30+ zaniolo gider bu herif feee gelirse iyi iş mi yapmış oluruz yoksa gereksiz atraksiyon mu

Oyuncuyu tanıyan olduğunu sanmıyorum, muhtemelen yunus da gidecek morutan da, onun için tete+rashica gelir

Zaniolo'nun gideceğini sanmıyorum. Rashica'yı 5m civarına düşerse yedek olarak istiyorlardır muhtemelen ama Tete fırsat transferi. Rashica'ya ödenecek bonservisin dönüşü olmaz ancak Tete için aynı durum geçerli olmayabilir. Bu arada ne Tete ne de Rashica 11 olmaz. Zaniolo giderse o seviye bir 10 numara alınır.
Hah bu en dogru yorum işte.zaniolo gitse o ayarda birini bulursun ne tetesi.daha muhakeme edemiyorlar olayı,rashica sevdasindan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt