Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• formation_07_08_2023 19_56_43.webp
    formation_07_08_2023 19_56_43.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 57
Zaniolo giderse İtalya'ya döner başka yer olacağını sanmıyorum. Oyuncu satan kasasına para giren kim olursa İtalyanın altın çocuğuna parayı basıp alırlar.

vay arkadaş ortasaha ortasaha derken ,hic olmadı bari raşid gelsin derken

gene en alakasız lazım olmayan bölgeye adam getiriyoruz

Zaniolo yurt disi haberlerinin kaynağı milliyet,nevzat dindar,burhancan kolpaci.

Su Truva at isini ben anlamiyorum. Jalminha Fb bize Tete ve Zahayi truva ati olarak mi yolluyor demeye getiriyor?

- mertens 10 m €
- torreira min. 25 mil €
- zaniolo min. 30 mil €
- nelsson 25 mil €
- boey min. 30 mil €

bu bedellerin altına masaya oturmaya gerek yok.
Borsa takip salonlarındaki aldığı hisseye aşık olup 'Katolik Nikahı' kıyan dayılar moduna girmeye gerek yok. Geçenlerde Erden Başkan da bizzat bundan yakınıyordu...

Twitter'da inanılmaz talisca yangını var. Hem şikeciler hem tinerciler deli gibi talisca yangını yapıyor, başını alırlar gibi duruyor ama kim alırsa alsın öbürü yine kaosa suruklenecek:)))

Hah işte. Okan Hoca geçen sezonun başlarında favori formatlarının 4-2-3-1 ve 4-3-3 olduğunu; bazı maçlarda veya maç içinde 4-4-2 yi tercih edebileceğini söylemişti. Kerem varken Zaniolo ve Zaha' yı transfer ettirmiş olması, 4-3-3 e kayabileceği izlenimini uyandırdı bende. Ki, mevcutların üzerine ciddi sayılabilecek maliyetle ve yerli kontenjanında süre vermeye mecbur kalacağı Demirbay transferini de buna yönelik bir adım olarak yorumluyorum. Önde dörtlü yerine üçlü bir hat kullanmak istediğinde de rotasyon aşırı şişmiş olacak. Bir de böyle düşün bence...
3.yerli kim oluyor günay mı

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt