- 26 Kasım 2012
- 185.580
- 258.193
- 5.998
Sen ne söylersen baklava borektir
ne tip börek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne söylersen baklava borektir
Zani giderse seni forum girişinde asarımYoğun olduğum gün tersliğe bakar mısın telefon durmuyor.
Tete için fesih detaylarını araştırıyoruz, fesih noktasında sıkıntı yaşamayacağımız kesinleştiği an imza atacak, sözleşme de anlaşmaya vardık, 5 milyon euro imza parası 2 milyon küsur euro yıllık maaş 3+1 yıllık sözleşme.
Kıymalı,ıspanaklı,su boregi..ne tip börek
Temkinli olalimlan olum bu fb teteye imza attirip, ilgimiz yok dedikten sonra, bizi timsaha getirip intikam aldik demesin sakin ha ?
Burda zanioloyu kötüleyenler nasıl zaniolonun değerini düşürecek, biraz saçma düşünmeye başlamışsın. Sanki Avrupa kulüpleri burayı takip ediyorBen burda hergun rashica gelmesin demedim.ama 2 aydır hergun zanioloyu aşağılayan,zaniolonun değerini düşüren ne kadar yorum varsa gördük.ben erden timurun yatırımına saygı duydum,desteklemeyi tercih ettim.kiminki kosteklik,kiminki rezillik ortada.
Cidden böylese rakamlar her hali ile riske girilir.Yoğun olduğum gün tersliğe bakar mısın telefon durmuyor.
Tete için fesih detaylarını araştırıyoruz, fesih noktasında sıkıntı yaşamayacağımız kesinleştiği an imza atacak, sözleşme de anlaşmaya vardık, 5 milyon euro imza parası 2 milyon küsur euro yıllık maaş 3+1 yıllık sözleşme.
Kıymalı,ıspanaklı,su boregi..
@Onur Üründül tanıyor kendisini. bi sorsunTansel bey taşşağı çok sever, bişeyi kesinleşmeden de aöylemez. Bakalım yayında neler diyecek
Aman aman aman haşa pu pu eşheduenla hayır hayır asla asla aman aman amanKosova lobisinin artık gerçekle yüzleşme vakti geliyor gibi. Kadroya girebilirse Norwich maçlarını izleyerek hasret giderebilirler![]()
Daha biraz önce terim e yedirtmem dedin yeme şimdi beni...pep, klopp, nagelsmann, schmidt, gallardo, terim