Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica için düzeltme yapmak zorundayım.

Sözleşme 3 yıllık bonservis 5.5 milyon euro Rashica yıllık 1.7 milyon euro kazanacak.

Ödeme planı üzerinde çok küçük pürüzler kaldı, son radde.
Abi çok güzel söylüyorsun da bu Uefa nezdinde eksiden nasıl çıkacağız tek çıkış yolu Zanioloyu satmak gibi duruyor Morutanla felan olacak iş değil çünkü bu

aynen sergen bende killanmiyor degilim .. zahadan dolayi agir sekilde kuyruk acilari var zaten.. ustune ustuk herifler 1 aydir tete diyip duruyorlar, bide sabahki aciklamalarinda resmi sekilde ilgimiz yok gibi .. felaket paranoyak oldum .. :)
Millet gazla gidiyor.ben ta erden timurun 2 ay önceki açıklamalarına bakıp ne olacağını ongorebilyorum.fred yarın gelse şaşırmayacağım mesela

okan buruk: "rashica, beğendiğimiz ve istediğimiz bir oyuncu. ancak bu transfer dönemi, ne zaman ne olacak bilemiyoruz. bu süreç, devam ediyor. bir kanat takviyesi daha yapmak istiyoruz, ilk tercihimiz tabii ki rashica."

Bu güne kadar pohpohlanan topçular öyle veya böyle patladı Bu rashika patlayacak aga önümüzdeki sezon konyaya göndermeye çalışıcaz demedi demeyin.

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi Allah korusun ya öyle deme ben kendisinden iki sene rahat verim alırız diyorum inşallsh şaşırtmaz şaşırmaz

freeden tete çözüp 10 numaraya çeviremez miyiz? o bileklerle tr liginde baya iş yapar sanırım, plaselerde fena değil. maaşı az tutup imza parasını taksitlersek okey gibi.

bu tete'yi cidden tanıyan bilen var mı? ben sadece videolarını izledim videolarda hiç iyi gözükmüyor. topu 5 sn'den önce ayagından çıkaramıyor. pasları kararsız. bilekleri iyi ama topu hep yanlış yerlere sürüyor. ya kendi açısını kapatıyor ya önüne defansı alıyor. kısacası yetenekli ama oyun zekası düşük standart bir brezilyalı gibi geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt