- 1 Haziran 2015
- 27.563
- 19.145
- 2.148
kulübüyle olan durumu nedir bu adamın
sıkıntı çıkmaz inş
sıkıntı çıkmaz inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarıztete nasıl bir adam
izleyen var mı
Bonservis ve maaşları da hiç sektirmeden aynısını söylüyor önceden.Tete’nin bize önerildigi günlerdir belliydi burda yazilan yorumlara göre ama bu samiyen hesabi kesinlikle bir kulup calisani
Transferler belirli bir asama’ya geldigi zaman yazmasi icin kulup izin veriyor galiba
@Sami KarakoçUzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
2-3 yıl önce yanlışlıkla dönerci diye esnaf lokantasıni aramıştım abi bana bir zurna diye eleman da tşk geçiyorum sanip al bir tarafına sok zurnayi demiştiO günden beri zurna yemem
Jetlag durumu olmuş olabilirBizimkiler uçaktan indiğinden beridir Okan hoca uykulu mertens yorgun, torreira mide bulantısı yaşar... Zehirlediler mi la bunlar bizi...
rashica gelecek diye vazgecmişizEvet sırada neymar var.
Bonservis ve maaşları da hiç sektirmeden aynısını söylüyor önceden.
Temmuz mu kaldı abi o zamam sorun yaşayabilirizIn order to protect foreign players and coaches who have left the territory of Ukraine or Russia due to the conflict and who do not wish to currently return in view of the circumstances, those players and coaches will have the right to unilaterally suspend their employment contracts with clubs affiliated to the Ukrainian Association of Football (UAF) or the Football Union of Russia (FUR) until 30 June 2024, provided that the clubs are duly informed of the suspension in writing by 1 July 2023.
FIFA Bunu diyor
UEFAlik bir durum var mi bilmiyorum
Kisaca Oyuncu 1 Temmuza kadar kulübüne dilekce gönderdigi takdirde ayrilabiliyormus sanirim.
Tete'ye verilen parayla Dybala alınsaydı çok daha müspet olurdu.
Tinerciler ANÇ yi çarmıha gererSamiyen Talisca düşünülüyor teyit bekliyorum yazdı.
Ya şu Dybala saçmalığı kadar bir istek yok şu sezonda, arkadaş diyelim ki verdin çıkış maddesini Dybala gelmek isteyecek mi mesela? Ayrıca 1 ağustos da bitmiş o madde. Dybala oldukça mutlu Roma da ve JM için çok önemli bir oyuncu neden ve nasıl sana gelsin mesela Saim bey?Tete'ye verilen parayla Dybala alınsaydı çok daha müspet olurdu.