Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
oleeey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zani- Yunus- Morutan gidecek gibi duruyor böyle olursa zaten 2 kanat gerekir Rashica ve Tete bu ikili de. Ben Tete'nin geleceğini pek sanmıyorum hukuki durumdan iptal olacaktır bence.Tete alınırsa, Rashica alınmayacaktır mantıken. Zaniolo' yu satıldı saydığımızda bile ikisini birden almak saçmalık olur. Tete' yi hiç izlemediğim için, değip değmeyeceğine dair yorum yapamam. Rashica yerine tercih edilirse, Okan Hoca 4-2-3-1 ezberinden tümüyle vazgeçmeli; yorumlara göre savunma yönü hiç olmayan biri imiş; Zaha da öyle, Kerem kısmen. Rashica, Okan Hocanın saplantı derecesinde sadık kaldığı formatın kanatlarında tek sağlam tutar dalıdır ve kalırsa olmaya devam edecektir...
Eyvah, yüklü tazminat davası yiyeceğimiz kesinleşti!Modeste
Bothiem
İkisinde almadigimiz riski yine almayız. Yatar bu transfer
Bende bundan korkuyorum işte herşeyin kötüye gittiği zamanı düşünüyorum da Galatasarayda hep üst üste geliyor olaylarTete bonservissiz diye 3 maaş veririz 2 yıl sonra dava sonuçlar 8 m euro da tazminat bonservisi veririz. Böyle işler hep bizde patlar kör adama bile tazminat verdik.
ortasahasız hiçbişey yapamayacagız.36 yasındaki mertens burgazadada gezsin diye,oliveirada yanından gecene baksın diye bu sene husranla bitecekYine söylüyorum bize Dybala- Talisca kalibresinde kreatif oyuncu lazım orta sahada.
Sergio, Mertens, KDB veya diğerleri asla bu böyle bir profilde değil.
Felix sinerjisinde buluşalım.ikisi de olmaz zaten
bişey olmaz bu saatten sonra,2019daki gibi yokus asagı gideriz bu sezon,ortashaa en önemli yerdiFelix sinerjisinde buluşalım.
Ali nacinin son twitlerine bakın