Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener teteyi almış ters psikoloji yapıyorlar güya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray'dan açıklama: "Lucas Torreira, mide ve baş ağrısı yanında halsizlik hissettiğini ifade ederek antrenmanı yarım bıraktı. Torreira'nın durumu maç saatinde belli olacak."

yav böyle herkesi aldığımız transfer dönemlerine alışık değilim

ben listenin ilk 5 sırasındaki adamı alamayıp 6. nın kararını son güne kadar beklediğimiz dönemlere alıştım

garip geliyor.

william d'avila'dan kiralık topçu gelmeli acilen
IMG_6029.webp

Bize gelen Brezilyalı hemen hemen her topçu katkı vermiştir.
Ters örnek aklıma Cris ve Fabio Pinto geldi. :confused:

transfer hamlelerini tarihteki bütün çalımların intikamını alıyoruz diye yorumlamak yanlış olmaz...

Tete, Talisca, Raşit, Felix, Dombele, Fred, Parades. Seçmekte zorlanıyoruz hepsini alın.

Tete saktarda biraz gelistirmis kendini acemiligi atmis. Bir tik daha hizli topcu olsa vinicius jr gibi bisey olurdu. Superligde is yapmama ihtimali yok. Ama cidden bi seviye daha yuksek cabukluk ve patlayicilik sahibi olsa bambaska bisey hayal ettirecekmis. Bir de paslarini cok begenmedim o zamanla gelisebilecek bir sey. Cok rahat arab cografyasina satilabilecek topcu en az 15 mio getirisi olur ilerde.

Zaniolo kime gidiyor acaba asıl önemli olan bu. Yani Zani'nin transferinde ilerleyen bir şeyler var ki böyle bir planlama yapılmış ve 6 gün önce anlaşılmış Tete ile. Zani 30+ paya veya bonusa satılması Rashica 5 milyona + 5 imza parası+ 2-2.5 maaş+ %20 bonservisinden paya Tete+ 15-18 milyon+ bonusa Guendozi veya Fofana gibi bir şey olursa çok iyi iş olabilir lakin bana hala olmayacak gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt