Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ana kadro planlamasında kesin olacak.
1-Muslera
2-Boey
3-Nelsson
4-Angelino
5-Torreira
6-Parades/Fred/Ndombole/Gravenberch/Soucek
7-Rashica
8-Tete
9-Zaha
10-Icardi
11-Bakambu

Kadroda durumu belli olmayanlar(Kalabilir/Gidebilir)
12-Zaniolo<>Sürpriz 10 numara transferi
13-Oliveira(?)
14-Mertens(?)
Dubois
Midtsjö

Kanatsaray maçlara nasıl çıkacak bakalım. Kadro mühendisliği sıkıntılı gibi duruyor bu sene.
herkes işin goygoyunda ama kötü bir transfer sezonu geçiriyoruz. kadroya ilave yapılması gereken 3 mevki vardı solbek, 8 numara, 10 numara. sadece solbek geldi. ustune rashicayı kaybettik. ıvır zıvır transferlerle ugrasıyoruz. inşallah sonu iyi olur ama bu sezon için kötümserim.

Şimdi bu Tete gelmişe benziyor artık. 5'ten fazla maçını izlemiş olan arkadaşlardan yorum alalım nasıldır, bek takibi yapar mı şok pres yapar mı, rakip yarı alanda top kapar mı, ikili mücadeleleri kazanma oranı nedir, bekiyle uyumu nasıldır?

Geçen senelerde fener bizim transfer politikamızı kopyalar ve genellikle de fiyasko ile sonuçlanırdı. Bu sene de biz çalım atalım diye farklı işlere giriyor gibiyiz. Zaha tartışılmaz bir isim çok iyi transfer ama Tete falan emin değilim açıkçası. Bize daha çok takım oyuncuları lazım bireysel şovunu yapacak adam var zaten.

F28bMIlXwBUn2-R

Becao ya benziyor

Anormal demesi ucuza alırız 3-5 imza
15-20 küsüre satabiliriz

Shaktar işi bozabilir tabi

herkes işin goygoyunda ama kötü bir transfer sezonu geçiriyoruz. kadroya ilave yapılması gereken 3 mevki vardı solbek, 8 numara, 10 numara. sadece solbek geldi. ustune rashicayı kaybettik. ıvır zıvır transferlerle ugrasıyoruz. inşallah sonu iyi olur ama bu sezon için kötümserim.
Ben kötümser olmak için transfer sezonu sonunu beklerim. Torreira'yı yedekleyip iyi bir hücumcu ortasaha gelmezse işimiz zor. Santraforda da sıkıntı yaşayacağımızı öngörüyorum ben ama umarım yanılırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt