Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bu Tete gelmişe benziyor artık. 5'ten fazla maçını izlemiş olan arkadaşlardan yorum alalım nasıldır, bek takibi yapar mı şok pres yapar mı, rakip yarı alanda top kapar mı, ikili mücadeleleri kazanma oranı nedir, bekiyle uyumu nasıldır?

Geçen senelerde fener bizim transfer politikamızı kopyalar ve genellikle de fiyasko ile sonuçlanırdı. Bu sene de biz çalım atalım diye farklı işlere giriyor gibiyiz. Zaha tartışılmaz bir isim çok iyi transfer ama Tete falan emin değilim açıkçası. Bize daha çok takım oyuncuları lazım bireysel şovunu yapacak adam var zaten.
Fenerli arkadaşların varsa onlara sorman daha sağlıklı olacaktır bir tarafları yanmadan önce edit yapıyorlardı

Ben kötümser olmak için transfer sezonu sonunu beklerim. Torreira'yı yedekleyip iyi bir hücumcu ortasaha gelmezse işimiz zor. Santraforda da sıkıntı yaşayacağımızı öngörüyorum ben ama umarım yanılırım.
Emin olmadığım için soruyorum;

Icardi - tartışmasız
Bakambu - tartışılır
Halil - fw değil
Barış - fena değil

Zaha - zor durumda forvet oynar mı?

Toreyra'yı riske etmeyin lan sezonu kaybederiz ha

Tete olduki olursa Deniz Gülen’e açıklatsınlar. Luyindama videosunda Tetteh demişti de Albayrak bitiremediği için alamamıştık dalga geçilmişti

Kanatlarda doluluk oldu. Şu 6 8 oynayabilecek birisi de gelsin artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt