Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete şu yönden de önemli olabilir skoru aldıktan sonra rakibin içinden geçebilir Onyekuru effect yaratabilir. 8 numaraya sanki bu yüzden Parades alacağız gibi geliyor ara pas ve bol bol diyagonal pas atabilen biri olabilir.

Yani bizim transfer politikamız neden yok, neden sadece Fenerbahçe’nin götü ortaya koyarak almak istediği adamları alıyoruz. Zaha ve Tete’de olursa bir planımız yok demektir.

yuh. bi de rahat olun diyor.
Nolacaktı? Açlık sınırı yabancılar için 2m eurodan başlıyor takımda, 25 milyon piyasa değeri olan ve daha önce 15 milyona transfer yapmış, 23 yaşındaki Brezilyalı bir oyuncuyu kaç paraya oynatacaktın sanki bana Romanya liginden geliyor

e90a011f2f9cb3a471ecd40b6e4265bf.jpg
Morutan hayali kadroda bile forvet arkasını alamamış bu çocuktaki şanssızlık kimsede yok

Tansel: şunları istiyor şu imza prasını istiyor diye yazılıyor, açıklanınca onun da öyle olmadığını göreceksin. Zahada da aynısını yaptınız 2 günde bambaşka şartlarda aldık

Hocam sizi kırmak gibi niyetim yoktu Malum fenerliler çok heveslenmişlerdi ona ithafen yazdım bende. Gelelim teteye benim sevdiğim tip oyuncu sağ açık oynar orta sahada da iş yapabilir bana göre ayağı ligimiz için gayet yeterli harika birisi mi tabiki değil ama fırsat transferi kendisi. Okan hocanın sevdiği bir oyuncu tipi ama rashica gibi gerisini beslemez yani izlediğim editlerden takımı kontra yerken gördüğüm bu o yüzden tete alınırsa torreira yanına sağlam bir dos daha alınması gerekir diye düşünüyorum
Oyuncu iş yapar mı? bence lig için gayet iyi işler yapar onyekurunun bir kaç gömlek üstü ve prime hali gibi düşünün
Anladım teşekkür ederim. Sizin anlattığınız gibiyse eğer bizim takım oyunumuzu bozar. Zaha geriye gelmez diyorlar, Tete gelmez diyorsunuz, alınması gündemde olan 10 noların defansla ilgisi yok, bu durumda ortada 3 Toreira olsa gene zor.
Takım kimyası çok önemli, eğer bir kanatta yaratıcılık bekliyor ve defans yardımı konusunda biraz esneklik yapıyorsanız diğer kanadınız bu yükü kaldırabilecek çapta olmalı gerekirse yaratıcılıktan feragat edeceksin ama takımın yük taşıma işini o tarafa yaptıracaksın.

Tabi görmek lazım ama anlattığınız gibiyse Tete Zaha Kerem üçlüsü beni biraz ürküttü.

Nolacaktı? Açlık sınırı yabancılar için 2m eurodan başlıyor takımda, 25 milyon piyasa değeri olan ve daha önce 15 milyona transfer yapmış, 23 yaşındaki Brezilyalı bir oyuncuyu kaç paraya oynatacaktın sanki bana Romanya liginden geliyor
3. yedek olacak adama o paraları vermek saçmalık.

Yani bizim transfer politikamız neden yok, neden sadece Fenerbahçe’nin götü ortaya koyarak almak istediği adamları alıyoruz. Zaha ve Tete’de olursa bir planımız yok demektir.
Nerden biliyorsun planimiz olmadığını. Belki hep biz ilk ilgileniyorduk sonra araya onlar girdiği için çekilip bekliyorduk olamaz mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt