Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete saf kanat
Zaniolo kanat-SS karışımı, tam mevkisi belli olmayan bir Adam.

Ama sanki Zaniolo nın verimi kanat'da düşüyor. En fazla verim 4411 gibi Forvet arkasi / SecondStriker olarak alırız.
Okan Hoca safkan Winger istiyor demek.

Yahut....

________ DMC ______ Torreira
Tete ________________________ Saha
____________ Zaniolo
__________________ İcardi

Olacak. Ama o zaman 2 defansi manyak olan Adam şart.

Yabancı sınırı kalkacak denirken burada fener için kaldırıyorlar kalkması lazım diyordu çoğunluk. Şimdi kesin kalkacak gözüyle bakılırken neden kalkmadığını anladınız mı ?

benim tviter yok birileri fb nin space ni tvitersiz paylasabilirmi bir dinliyim :)

Tete Shaktar oyuncusuymuş. Rus liginden gelse hiçbir sorun olmaz derdim ama Ukrayna ligi emin değilim. UEFA kulüpten yana tavır koyabilir.
Aralık ayında bitiyordu sözleşmesi, niye feshettiği araştırılır ama maaşı ödenmemiştir muhtemelen.

10 numara transferini açıklıyorum...

#10 NICOLO ZANIOLO

images

Erden Timur: "Rashica transferi Norwich'in istediği şartlara bağlı. Daha üst düzey alternatiflere de bakıyoruz. "

16 haziran 2023

Erden Timur: "Rashica için görüşüyoruz. Bu sene bizim çok üst düzey oyuncular almamız gerekiyor. Geçen sene aldığımız rakamlarda işler 2-2.5 kat arttı. Ya yaşı çok büyük oyuncuları bonservissiz almaya çalışacaksınız ya da sözleşmesi biten oyuncuları ikna edeceksiniz. Rashica'da da bizim verdiğimiz ve istedikleri arasında makas var.''

temmuz 2023 (zaha ve teteyi müjdelemiş)

göreceğiz ne olacagını

Tete, Shaktar' ın bonservisine 15 milyon ödediği ama beklediği gelişimi -henüz- gösterememiş bir futbolcu; araya savaş filan da girince olay karman çorman bir hal aldı. Hele BR piyasasından her attığı taşı yerine konduran bir kulüp yok zaten, Porto-Benfica dahil; onlar da rekor zararlar etti son yıllarda...

Çıktığı Ligue 1 ve EPL vitrinlerinde orta seviye piyasa yapabilse şu an transfer görüşmeleri için TR de olmazdı. Birkaç maçını yahut bulabildiği YT videolarını izleyen taraftarların beğenisinin herhangi bir değeri olamaz. Kulüp bünyesinde güvenilir bir futbol aklının görüşüyle bir risk alınıyor olabilir. Bana kalsa farklı oyun varyasyonlarında belli standardın üstünde katkı vermesi neredeyse garanti olan Rashica' yı alıp geçer, yoğunluğu ve bütçeyi orta sahaya harcardım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt