Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aralık ayında bitiyordu sözleşmesi, niye feshettiği araştırılır ama maaşı ödenmemiştir muhtemelen.

Adam 1,5 senedir kiralik oynuyordu 2 degisik takimda. Kiralik anlasmasi 1,5 ay önce bitmis bence ondan olamaz.

Belki buna benzer birsey yapariz

Union tek sene sözlesmesi kalan adami kiraladi ve sonra herhalde sözlesmeyi imzalatacak. Bizde aynisini yapabiliriz mesela. Ön protokol imzalamasida yasak olmaz 5 ay sözlesmesi kalmisken.

Bence ama en temizi adamlarla bir türlü anlasmak. Mesela sonraki satistan 10% pay ve 1 hazirlik maci (gelir onlarin olsun)

Orta saha mevzusunda Dombele öncelik diye biliyorum. Fred ya da o gelir diye düşünüyordum geçen haftaya kadar.

Paredes kulüp noktasında en kolayı olduğundan belli olmaz tabii diğer ikisi bayağı pahalı.
Sen hangisini tercih ederdin? Bence Fred dışında hepsi soru işareti yaratabiliyor.

Örn: Paredes devamlı 11 oynayan bir oyuncu değildi - Ndom, mental olarak toparlamaz ise büyük risk gibi gibi

Benim anladığım kadarıyla 1 yıl veya 6 ay sözleşmesi kaldığı için pek problem olmayacak gibi gözüküyor. UEFA tarafından çözülür 1 yıl neyse de 6 aya çok fazla bir şey diyemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt