Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.576
- 76.667
- 4.218
Hemen Parades + Neymar + Mbappe paketi PSG ile ilişkilerimizi güçlendirelim.olm herkes geliyor zaha icardi zaniolo reklamindan sonra, taraftar cildirdi neymari istiyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen Parades + Neymar + Mbappe paketi PSG ile ilişkilerimizi güçlendirelim.olm herkes geliyor zaha icardi zaniolo reklamindan sonra, taraftar cildirdi neymari istiyor![]()
BJK de satış hakkı nasıl alacaksın ?Erden Timur adamın gotunden donunu alır ruhu duymaz ben bu saatten sonra Gedson bekliyorum..
Torreiranın yanına Gedson yakışır
Benzer bir profil bulup transferi kapatalım
gecen evi soyuldu gelsın güvenli villasında otursun genduzğiGuendouzi tarzı bi adam lazım torreiranın yanına..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
paraylaBJK de satış hakkı nasıl alacaksın ?
Cok dogru. Onun icindir ki bu transfer donemlerini cok sevmem ama sen, ben anca iki taraftariz ve bizim gibi dusunen belki yuzde ondur. Heyecanlanmasi ve para harcamasi gereken milyonlarca daha taraftar var. Her iste oldugu gibi futbolda da basarili olmak icin risk almak gerek. Hele de takimin basinda hala yetersiz gorulen bir td varken sonuca ulasmak icin kadroyu baska seylerle takviye etmeliyiz.Para verdikten sonra oyuncu alırsın, gözü karartırlar Carrasco alırlar, bizdekilerden geri kanatları olmaz.
Sahada top oynamadıktan sonra anlamsız her şey.
Ortasaha için 4 üst düzey isimle görüşülüyor dedi fazla da yorum yapmadı. Hepsi a class isimlermişBaşka haber var mı Tansel’den kayda değer ? Mobilim izleyemiyorum yayını. Kısa özet geçersen süper olur.
Okan hocam nagelsmana eğitim verir hocalık konusundabu takıma 1 de hoca gerek
nagelssman