Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis Allah aşkına dede kalksın sen geç koltuğa muhalefette sınır tanımıyorsun tamam sanada hak veriyorum ama Ramos yaşlı tete kötü kim gelsin kimi istiyorsun rashicaya 10 mu bayalım
zahaya bisey dedik mi
angelinoya bisey dedik mi
bakambuya bisey dedik mi
demirbaya bisey dedik mi
buna diyorsak bir bildigimiz var

Sağ kanat, ofansif orta saha, orta saha... Oynadığın pozisyonlar bunlar, yetişkin oldukça tam olarak pozisyonunu buldun mu?" sorusuna Zaniolo:

"Geniş alandan başlayıp sonra sağ içe kat eden bir kanat oyuncusu olarak kendimi çok rahat konumlayabilirim. Hücumcu orta saha, içini iyi doldurabileceğim bir rol. Bir orta saha oyuncusu olarak, kendimi merkeze atmak ve ceza sahasına girmek benim için doğal ancak savunma yönümü geliştirmek için çok çalışmalıyım ki çalışıyorum. Bu sene Galatasaray'da başka bir Zaniolo olacak."

yarın mac varmıs
1691448091937.webp

Kiralamak isterler de verdiğimiz bonservisi vermezler kolay kolay.

Antep dediğim Antwerp :asd:

Gerçi yaşına göre biraz fazla fizikli sahada

Yalnız herifin 30 yaş civarına mahsus Nasal Sulcusları bile belirginleşmiş yav. En az 25 yaşında filan vardır. Fena çakmışlar vaziyet...

Okan Buruk, Zaniolo ile vedalaşmaya hazır mı?" sorusuna Okan Buruk:

"Ben ilk maçı Zaniolo'lu bir kadro üzerine çalışıyorum. PL'den, SerieA'dan taliplileri olması normal. Kulübümüze teklifler geliyordur elbette ama ben geçen sene de kendisine de söyledim, biraz sakin ol, sakin kal, sen gelecek sene üzerine kadro kurulacak önemli figürlerden birisin. Kendini sezon sonuna kadar da iyi bir yere getirdi. Son maçta ondan istediğimizi gösterdi zaten. Daha da iyi olacaktır. Önemli iki sakatlık atlattı. Çalışan da bir oyuncum, o da önemli." (Spor Gecesi Dijital) 4 temmuz 2023

Geçen sene driblingçi adam eksiği vardı. Bu sene o işin piri Zaha geldi, şimdi bir de tete geldi diyelim. Zaha ile Tetenin aynı anda sahada olması zor gibi. Rashica gelirse çoğunlukla o oynar. Tete skor alınan maçlardan sonra çok etkili olabilir

Evet okan buruk zaniolo üzerine kadro kurmak istiyorum demiş,benim icin konu kapanmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt