Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferleri eleştirenlerin en garip argümanı “sen daha orta saha transferi yapmadan niye başka mevki alıyorsun”. Çok gülüyorum buna, niye senin belirlediğin sırayla yapmak zorundayız :) rahat oraya da çok iyi adam gelecek

Katılıyorum. Raşitçiyiz

O kadroyla mevcut kadronun alakası yok.

Beşiktaş dar rotasyonla oynadı ve o dönemde Fenerle maçları yıprattı bayağı hem kart hem fiziksel.

Benzer fikstürlerde kadroyu doğru kullanmazsak biz de benzer durumları yaşarız.

O kadroyla mevcut kadronun alakası yok.

Beşiktaş dar rotasyonla oynadı ve o dönemde Fenerle maçları yıprattı bayağı hem kart hem fiziksel.

Benzer fikstürlerde kadroyu doğru kullanmazsak biz de benzer durumları yaşarız.
Mantiğı zaten yanlış futbol bu kadar basit bir oyun değil. O sezon arena da bjk yi yendiğimiz maçta ilk dakikalarda negredo karşı karşıya 2. yarı Babel %100'lük gol kaçırdı atsalar bizi yenip şampiyon olurlardı. Biz attık sampiyon olduk. Çok basit bir yorum yapmış

Transferleri eleştirenlerin en garip argümanı “sen daha orta saha transferi yapmadan niye başka mevki alıyorsun”. Çok gülüyorum buna, niye senin belirlediğin sırayla yapmak zorundayız :) rahat oraya da çok iyi adam gelecek
En önemli mevki çünkü orta saha, daralan vakit her zaman fırsatı artttırmaz.

O argümanı sunanlar mal ama sen akıllısın di mi

Mantiğı zaten yanlış futbol bu kadar basit bir oyun değil. O sezon arena da bjk yi yendiğimiz maçta ilk dakikalarda negredo karşı karşıya 2. yarı Babel %100'lük gol kaçırdı atsalar bizi yenip şampiyon olurlardı. Biz attık sampiyon olduk. Çok basit bir yorum yapmış
Doğru ama biz daha çok haketmiştik, Beşiktaş Avrupa’dan elenince seri yapmıştı.

Neyse zaten Rashica alınacak ama iyi bir orta saha da alınırsa takım dengeli olacak yine.

Argümanı savunanlar mal demedim, yönetim en iyi transferi en iyi fiyata yapmaya çalışıyor. Orta saha da gelecek
En iyi oyuncu en iyi transfer demek değildir, insanların kaygıları da bu.

Önce ihtiyacı alırsın sonra fırsat kovalarsın böylece de risk azalır. Şu an bizi tatmin edebilecek ve alabileceğimiz orta saha yok, olan da riskli ya da sakat.

En iyi oyuncu en iyi transfer demek değildir, insanların kaygıları da bu.

Önce ihtiyacı alırsın sonra fırsat kovalarsın böylece de risk azalır. Şu an bizi tatmin edebilecek ve alabileceğimiz orta saha yok, olan da riskli ya da sakat.
Para olmadan da alınmıyor işte. Şu ana kadar yapılan transferler bol taksitli veya boservissiz oldu. Ancak zaniolonun satışı şart özellikle iyi bir 8 transferinde. Bence plan güzel ilerliyor

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevcut bütçenin önceliğini orta sahaya vermek gerekiyor diyorum ben de işte. Orta saha transferi bir trigger etkisine bağlı olmamalı.
Satış yaprak mevcut bütçe yaratmak lazım zaten. İstenilen teklifler gelmedi belli ki. Yeni yeni zanioloda 30lara çıkıyolar anlaşılan. Şu anda icardi hariç öyle aman aman bonservis ödemedik zten o da taksitli. Para olmadan bazı transferler yapılamıyor demekki. Bu yüzden satış şart ve bunu bekliyolar. Hatta ben 8 no transferi ile anlaşıldığını düşünüyorum satışı bekliyolar. Tete ile bile 1 hfta önce anlaşılmış kimsenin ruhu duymadı keza zahada da öyle oldu

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt