Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Günaydın inşallah güzel bi futbol ortaya koyup kafamız rahat farklı bi skorla geçeriz bu gün

Vay be .... 3u de gitti galiba

Zaniolo out
Yunus out
Morutan out

Rotasyon
Rashica
Teté
BAY

Teté'i tanimamakla sadece oyuncu havuzumuza bakarsam bundan baskasi bana mantikli gelmiyor.

Satış yaprak mevcut bütçe yaratmak lazım zaten. İstenilen teklifler gelmedi belli ki. Yeni yeni zanioloda 30lara çıkıyolar anlaşılan. Şu anda icardi hariç öyle aman aman bonservis ödemedik zten o da taksitli. Para olmadan bazı transferler yapılamıyor demekki. Bu yüzden satış şart ve bunu bekliyolar. Hatta ben 8 no transferi ile anlaşıldığını düşünüyorum satışı bekliyolar. Tete ile bile 1 hfta önce anlaşılmış kimsenin ruhu duymadı keza zahada da öyle oldu

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaniolo için başta gelen tekliflerle mevcutların pek farkı yok.

Bonservis vermiyorsun da geçen senelerin bonservisleri bu sene ödeniyor ve hayvan gibi maaş veriyoruz.

Zaha neyse de Tete bilinen bir durumdu. Orta sahada da Paredes alınabilecek durumda.

Sonuç olarak en kritik bölge her zaman risktir, kastım o.

-------------Icardi--------------
Zaha-------Zaniolo--------Tete
-----Torreira--Guendouzi------
Angel--A.kerim-Nelsson--Boey

Olm Modeste gibi olmasın ne yav. Bizimkiler o riski almadığı için olmadı. Köln’e gitti de 20 m ödediler gibi konuşmayın.

Tete konusunda da sözleşme bitişi aralık, oyuncu da kafasına göre haksız fesih yapmaz kolay kolay, her şeyi geçtim risk görülürse ve bu risk kulübün ödeyebileceğinden yüksekse alınmaz.

Zaniolo için başta gelen tekliflerle mevcutların pek farkı yok.

Bonservis vermiyorsun da geçen senelerin bonservisleri bu sene ödeniyor ve hayvan gibi maaş veriyoruz.

Zaha neyse de Tete bilinen bir durumdu. Orta sahada da Paredes alınabilecek durumda.

Sonuç olarak en kritik bölge her zaman risktir, kastım o.
Demekki daha yüksek gelmeyince satış karar vermişler. Bence parades ilk tercih değil

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

24 yaşındaki morutan'ın kariyeri:
fc botosani
fcsb
galatasaray
pisa

23 yaşındaki tete'nin kariyeri:
grêmio
shakhtar d.
olimpik lyon
leicester

Uğur k. Paranın köpeği olmuş , objektif olayım ayağına 3-5 fazla like alacağım diye fener gotu yalayan a spor çıkışlı sözde yorumcudur.

Dipnot : seferovic varken icardiye gerek yok , irfan can kahveci Sergio oliviera dan daha iyi oyuncudur demisligi vardır. Varın siz değerlendirin.

Bu elemanı Avrupa'dan hiç isteyen yok mu acaba o konu beni ikna etmiyor Fransa'da falan da iyi performans göstermiş

Bu elemanı Avrupa'dan hiç isteyen yok mu acaba o konu beni ikna etmiyor Fransa'da falan da iyi performans göstermiş

6 ay önce Leicester opsiyonlu kiralamış Fransa ligindeki başarılı performansından ötürü.. Ama bu sezonki Leicester o kadar leş bir takımdı ki o kaliteli kadroya rağmen küme düştüler dolayısıyla Tete de bir halt yapamadı..
Avrupa'dan muhtemelen net maaş istediği seviyede verilmemiştir ..

Geçen sene İtalya ligi takımı gibi olmuştuk gelen oyuncular karakteri itibariyle bu sene de Premier lig takımı olma yolunda ilerliyoruz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt