Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo - Tahminen 30'a gider.
Morutan - Ya kiralık konya ya 5-6 Milyon bonservisle gider
Yunus - Satın Alma opsiyonlu 1+7'ye gider.
Yusuf - Kiralık gider.

gidecek

Tete - 4 İmza parası
Rashica - 5.5 Bonservis

gelecek diyebiliriz artık. Barışta o rotasyonun içinde olacak direkt. Elde Sağ kanatta oynayabilecek Zaha vs'de var.

Transferleri eleştirenlerin en garip argümanı “sen daha orta saha transferi yapmadan niye başka mevki alıyorsun”. Çok gülüyorum buna, niye senin belirlediğin sırayla yapmak zorundayız :) rahat oraya da çok iyi adam gelecek
Saçma sapan eleştiriler, sanki orta saha almayacaz dedik. Bir de fb ve bjkı katıyor ki anlaşılmasın.

Bu elemanı Avrupa'dan hiç isteyen yok mu acaba o konu beni ikna etmiyor Fransa'da falan da iyi performans göstermiş
Türkiye öncesi Londrada’da bir hafta geçirmiş, belli ki istediği teklifleri alamamış.

Yüksek maaşlı ve kazançlı bir kontrat istediği ortada zaten, aynı zamanda heyecanlı bir atmosfer de istiyor yoksa Arabistan’ı kovalardı.

Benim daha çok takıldığım nokta, araştırmadım da ama belki bugün bir bakarım, Lyon’da gayet başarılıyken, ayrılıp Leicester’a gidiyor. Bu oyuncu kararı mı, ne oldu bitti belirsiz.

ramos (sazanov isterdim)

barca ilkaya lisans çıkaramayacak 5-6 gün sonra ilkay

felix

birde u21 topçusu tercihen yedek 6 iyi olurdu

son 4 transfer böyle olacak gibi

Türkiye öncesi Londrada’da bir hafta geçirmiş, belli ki istediği teklifleri alamamış.

Yüksek maaşlı ve kazançlı bir kontrat istediği ortada zaten, aynı zamanda heyecanlı bir atmosfer de istiyor yoksa Arabistan’ı kovalardı.

Benim daha çok takıldığım nokta, araştırmadım da ama belki bugün bir bakarım, Lyon’da gayet başarılıyken, ayrılıp Leicester’a gidiyor. Bu oyuncu kararı mı, ne oldu bitti belirsiz.
doğruysa:::

Laurent Blanc, appointed as Lyon's manager in October following the dismissal of Peter Bosz, intends to take the Ligue 1 giants in a different direction, and Tete, who has scored five goals in 13 appearances this season, will be allowed to leave the club as a result.
Southampton came close to signing Tete last summer before Lyon's interest emerged, and sources have confirmed to 90min that a number of Premier League clubs have again been sounded out about a potential loan move.
West Ham, Tottenham, Newcastle and Arsenal are among those who have been made aware of Tete's situation, although it's unclear at this stage whether any interested party would be willing to meet the Brazilian's demands.
Tete is predominantly a right winger but is also capable of playing as an auxillary striker or as an attacking midfielder. He scored 31 goals in 108 appearances for Shakhtar prior to his departure, and has represented Brazil at Under-20 and Under-23 level.

O konuya ben de az biraz baktım da Brendan Rogers çok istemiş oyuncunun da EPL hayali varmış fırsatı değerlendirmek istemiş, gelir gelmez İngilizce ders almaya falan başlamış. Top oynamaya çok istekli Lyon'a bu yüzden gittiğini falan anlatmış.

Bu kadar yüksek maaş istemesi de tuhaf uygun maaşa EPL her türlü oynardı gibi

Umarim yönetim transfer gazina gelip plansiz programsiz transfer yapmiyordur.

Zaniolo gitmese boyle bir transfer olmazdı, diye dusunmek istiyorum.

Tete Riskli hamle ama tutarsa büyük para bu riske değer rashica işi yattı anlaşılan sonuçta bu takımda barış yunus kerem yunus yusufda hali hazırda takımda zaniola gitti muhtemelen ben sevindim 35 e gittiyse iyi bizim bu tarz işleri arttırıp ekonomik olarak ta rahatlamamız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt