Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nando
boey nelsson apo angelino
torreira demirbay
Zaha Griezmann Kerem
icardi

Günay
Dubois Ramos Kaan Kazimcan
Berkan Oliveira
Tete Mertens Baris
Bakambu

14 yabanci

Barca-Ilkay olayı doğru mu?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Tete işi hiç içime sinmiyor açıkcası.Rashica'yı alıp Zaniolo'yu yolladığımız senaryoda kanat rotasyonu gayet yeterliydi Tete'ye ne gerek var çözemedim hala.O kontenjanı 10 numara için kullansak daha mantıklı değil mi?

Kadro kuramıyoruz resmen çok karmaşık bir yapı var. Yine de yönetime güveniyorum bakalım ne düşünüyorlar.

sacmalamıs. hukuk mezunu olmakla konunun ne alakası var.
Neden ne alakası var , tete nin karışık hukuki süreci dolayisi ile bahsetmiş. Diyeceksin ki spor hukuku farklı, doğru ama adam hukuk mezunu bunun ayrı olduğunu da biliyordur ve ona göre bilgi alarak temkinli ve işin iç yüzünü araştırarak ilerlemesi daha mümkün. Bence bunu kastemis

Kadromuz kağıt üzerinde Avrupa ligini kazanmak için yeterli. Hatta fazla bile olabilir.

In order to protect foreign players and coaches who have left the territory of Ukraine or Russia due to the conflict and who do not wish to currently return in view of the circumstances, those players and coaches will have the right to unilaterally suspend their employment contracts with clubs affiliated to the Ukrainian Association of Football (UAF) or the Football Union of Russia (FUR) until 30 June 2024, provided that the clubs are duly informed of the suspension in writing by 1 July 2023.

FIFA Bunu diyor

UEFAlik bir durum var mi bilmiyorum

Kisaca Oyuncu 1 Temmuza kadar kulübüne dilekce gönderdigi takdirde ayrilabiliyormus sanirim.

Dün ne yazdiysam Haluklar aynisini söylemis. Durumun UEFA lik degil FIFAlik oldugunu.

Mantiken buralara getirmeden 3-5 bonservis ödeyip hem Shaktari tatmin edecek hem de FIFAlik durum olmayacak sekilde Tete isini cözeriz diye düsünüyorum

Tete kesinlikle yetenekli bir oyuncu.

Takımımıza uygun maliyetle katılması bonservisi de sorun oluşturmayacaksa olumlu etki yapacaktır orta vadede.

Shahktar ile sözleşmesi 4 ay sonra bitiyor kendisinin. Bu seneye kadar savaş döneminden beri kiralık giderek geçirmiş bu süreyi.

Sıkıntılı nokta ise bireysel yetenek olarak öne çıkmasına karşın takım oyununda çok olan bir profil değil.

Öncelikli olarak sahada adam eksiltmeyi ve kendisinin gol atmasını düşünen bir oyuncu.

Zaniolo da aynı şekilde bireysel ama kariyer olarak kıyaslanamaz.

Tete'yi takıma 1-2 parlatıp satışını yapmak için isterim.

Keza Zaniolo satıldıktan sonra 30 Milyon Euro bandına satabileceğimiz başka bir oyuncu yok.

Ama şampiyonluk ve Avrupa kupası konusunda katkısından çok emin değilim ihtiyacımız olan profilden uzak bir kanat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt