Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete fırsatı oluştuğu için orta sahaya daha iyi transferler yapabilmek adına gönderilmeli: Zaniolo
Rashica aynı zamanda sağ bek ve sol bek alternatifi de olabileceği için gönderilmeli: Dubois
Kaliteli 8 numara için ilk gönderilmesi gereken: Oliviera
Torreira'nın yedeği olarak potansiyelli 6 numara için vedalaşılacak olan: Midtsjö
Son gün Felix gibi bir fırsat tansferi olacaksa, mecburen gönderilmesi gereken: Morutan

Not: Potansiyel 6 numara aynı zamanda (Donk gibi) stoper de oynayabiliyor olursa o mevki için ayrıca transfer yapılmak zorunda kalınmaz.

Takımı transfer sezonunun sonunda değerlendirmek istiyorum. Yapılan transferlerin ismi geçen oyuncuların çok iyi olduğunu düşünmek ile birlikte şu ana kadar öne çıkan fırsatların değerlendirmeye alındığı ama takım mühendisliğinde biraz eksik kalındığını düşünmeye başladım. Bu kadar kanat orijinli oyuncunun bir takımda olması biraz abes oluyor. Gidecek oyuncuların olduğunu düşünüyorum.
Zaniolo tete rashica Kerem zaha barış yunus morutan bunların hepsi kanat orijinli...

Muhakkaktır ki orta sahaya da takviye yapılacak. Ancak ligdeki 3 yerli kuralı ve mevkisel nitelik olarak baktığımızda herkesin takım kurgusu karman çorman bir şekilde olacak. Bunu Okan hoca da yaşayacaktır. Bazen oyuncuya şans bulmak amacıyla oyuncunun asıl mevkisi dışındaki alanlarda da oynatmak zorunda kalacaktır. Bunun da saha içi performanslarına etkisi olacağını düşünüyorum.

Dün ne yazdiysam Haluklar aynisini söylemis. Durumun UEFA lik degil FIFAlik oldugunu.

Mantiken buralara getirmeden 3-5 bonservis ödeyip hem Shaktari tatmin edecek hem de FIFAlik durum olmayacak sekilde Tete isini cözeriz diye düsünüyorum
Zaten oyuncunun maaşının son 4 aylık kısmının 2-3 katı kadar tazminat çıkarmış en fazla kaybetsek bile. Oyuncu kulübünden ne kadar para alıyordu ki, 3-5m Euro bonservis verelim?

Tete fırsatı oluştuğu için orta sahaya daha iyi transferler yapabilmek adına gönderilmeli: Zaniolo
Rashica aynı zamanda sağ bek ve sol bek alternatifi de olabileceği için gönderilmeli: Dubois
Kaliteli 8 numara için ilk gönderilmesi gereken: Oliviera
Torreira'nın yedeği olarak potansiyelli 6 numara için vedalaşılacak olan: Midtsjö
Son gün Felix gibi bir fırsat tansferi olacaksa, mecburen gönderilmesi gereken: Morutan

Not: Potansiyel 6 numara aynı zamanda (Donk gibi) stoper de oynayabiliyor olursa o mevki için ayrıca transfer yapılmak zorunda kalınmaz.
Rashica ne beki allasen. Adam anadan doğma hücumcu. Defans yapıyor diye abartıyorsun.

Rashica ne beki allasen. Adam anadan doğma hücumcu. Defans yapıyor diye abartıyorsun.
Dün de yazdım burada bek değil belki ama sağ içte oynayabilecek bir oyuncu bence rashica özellik olarak. Hücumsal özellikleri var ve defansif olarak oyuncu kovalar yerinde müdahaleler yapar, koşar, savaşır, dribling ile ileri top taşıyabilir. Mezzela mı diyorlar tam biliyorum ama o şekilde oynayabilir bence...

Emre Çolak , Erman-Emre Kılınç sol bek oynasıncılardan sonra rasicha sağ bek oynasıncılar türedi
Oynasın demiyorum. Dubois'i takımda tutmaktansa çok zorda kalınırsa Rashica da oynayabilir diyorum.

Boey(A.Turap/Kaan/BAY/Rashica)

Yedeklerin hiçbiri Boey'in yerini dolduramaz. Dubois de yabancı kontenjanı nedeniyle takımda tutulamıyor. Rashica ve BAY bazı lig maçlarında hücumcu bek olarak oynayabilir.

Üşenmedim Uğur'un Tete hakkında söylediklerini hızlı dinleyip ana maddelerini yazdım. Bence söylediklerinde hiçbir problem yok.

- Takımın Icardi odaklı, onu besleyecek oyunculara ihtiyacı var. Tete böyle değil.
- İlk 11'de hiçbir yere oturmuyor (Zaniolo kaldığı durumda)
- 2.5 maaş yedek kanata verilmez. Zaniolo kalırsa veya Rashica gelirse Tete yedek kalır.
- O bölgede çok şişkinlik var.
- Kamp geçirmemiş.
- Tete skor kovalayan birisi. Zaha ve Zaniolo da böyle.
- Tete 11 olacaksa niye Zaniolo'dan çıkıyorsun? Zaniolo daha iyi.
- Madem Zaniolo satıyorsun niye Rashica almıyorsun?
- GS'nin hiçbir ihtiyacını karşılamıyor.
- Maaş bütçesinin şişirilecek yeri burası değil.
- Rashica alırsan oynayacak ve maaşı daha az olacak. Rashica'nin yedeğine bu kadar maaş verilmez.
- İlk defa Erden Timur'un bir transferine %100 katılmıyorum.
- Transfer tatlı bir zehir. Taraftar hep daha fazlasını ister.
- GS'nin transfer şımarıklığı hakkı bitti.
- Senin transfer politikanı Selahattin Baki belirleyemez.
- Çalım Zaha'da yapıldı zaten. Bu işler çalımla olsaydı FB 5 sene şampiyon olurdu.
- Selahattin Baki'ye cevap vermek için 2.5m euro verilip oyuncu alınmaz.
- Zaniolo Tete için giderse üzülürüm. Zani satıp çok sağlam 8 alırsın hiçbir şey demem.
- Madem bu kadar rahat transfer yapılıyor, ben en iyi 8 numarayı istiyorum. Rashica'yı da istiyorum.
- Gerçek ihtiyaçlara cimrilik yapılmaz.
- Zaha için çalım değer çünkü Zaha Ancelotti'ye salı akşamı dur şuna önlem alayım dedirtir.
- Madem böyle bir para var stoper alın o zaman. Verin 6-7m bonservis 1m maaş genç stoper alın madem para var.
- Oynayacağı kesin olmayan adama 2.5m maaş 3-4m imza parası verilmez.
- Nzonzi'ye de tek başıma itiraz ettiğimde linç yemiştim. O zaman ben her şeyi biliyorum siz bilmiyorsunuz demedim. Ben sadece Icardi ile ilgili endişelerim var dedim, onu da Torreira geldikten sonra söylemedim bir daha.
- GS seviyesinde değil demiyorum, GS'nin ihtiyacı yok diyorum. Önünü tıkadığı oyuncular açısından mantıklı değil.
- Bedavaya alıp iyi paraya satabilmen için ucuz maaş vermen lazım.
- Zaha alınmamış olsa ve Zaniolo'dan çıksan, Tete'ye daha okey olabilirim.
- Bu Icardi'nin takımı. Tete besleyici bir adam değil, kendine oynayan dribblingçi.

Oynasın demiyorum. Dubois'i takımda tutmaktansa çok zorda kalınırsa Rashica da oynayabilir diyorum.

Yedeklerin hiçbiri Boey'in yerini dolduramaz. Dubois de yabancı kontenjanı nedeniyle takımda tutulamıyor. Rashica ve BAY bazı lig maçlarında hücumcu bek olarak oynayabilir.
Bay sağ bek oynadığında rakibe tehlikeli duran top şansı fazla veririz. Penaltı verme olasılığımız da çok artar. Çok riskli bence...

Hocam senden önce de rasicha sağ bek oynamaz mı diyenler oluyordu ondan da yazdım. Dubois bence de gitmeli ama onun yerine Ali Turap rotasyona sokulabilir mesela daha Kaan Ayhan falan var rasicha barış gibi oyuncuları kariyer planları ile alakasız pozisyonlarda düşünmeye gerek yok bence

şurası kesin

Rashica (eli kulağında)
Tete (sözleşme aşamasında)
Kerem
Barış
Zaha
Yunus

Elimizde kanat orjinli 6 futbolcu ve kanatta içe devrilecek daha rahat oynayan Zaniolo var.

Buradan kesin gidenler olacak.

Mevkiyi 4+1 gibi düşünebiliriz.

Barış’ı hadi forvet rotasyonu için düşünelim. Ben yine de Yunus’un ayrılmaya yakın olduğunu düşünüyorum. Bence CL bileti alamazsak elden çıkartılacak belli oldu be teklifler de var

Bakalım bugün başka bir sağ kanat transferi yapacak mıyız?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Erden Timur’la kafamız 1e1 uyuşuyor. Zahaya girmeli diye kaç kez yazdım çekti aldı. Zaniolo yerine çok mantıklı diye düşüyordum o da olacak gibi. Şimdi de merihi yazmışlar, nelson yerine Merih olursa yabancı sınırıyla alakalı sorununuz kalmaz.
Orta saha için de biraz riskli ama ndombele alabilir. Eğer midjso ve Sergio beraber giderse Parades de ayrıca gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt