Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Talisca denen herife Rivaldo yakıştırması falan yapıyorlar götümle bile gülmem. Brezilya milli takımı belkide en kötü dönemlerini yaşıyor. Şu ortamda yedek bile düşünülmüyor milli takımda. Nasıl büyük futbolcu bu adam?

Zaniolo'nun gideceğine dair herhangi bir emare yok ortada. Haber yok, hocanın açıklamaları falan ortada. Tete mete kesinlikle alınmamalı Zaniolo'nun kaldığı senaryoda. Kadroda korunması gerekenleri tutup Rashica-8 alıp transferi kapatmalıyız.

Takım planlamasına uyar uymaz orası ayrı mesele de şu adama Sekidika muamelesi yapmanın bir anlamı yok.

Forveti beslemez gole oynar dedikleri adam Real maçında topukla arkadaşını bomboş gole sokuyor……

kartalişka gelirse takım çorba olur, ayrıca 10 no almaya gerek yok, bu sene mertens yine lazım bu takıma. 60 maçın 30unda oynar kral

Sağdan sola random koştursak kısa mesafe olacağından hem kondisyonu koruruz hemde rakibe nefes aldırmayız.
Ben beğendim uygulayalım
Yaw maclarin cogunda icardi zaha cikar zaten kalanlarda da dedigin gibi mertens, bakambu halil baris bi ton adam var ileri 2lide oynayabilecek

10 no korkunc gereksiz su an

Şu Talisca denen herife Rivaldo yakıştırması falan yapıyorlar götümle bile gülmem. Brezilya milli takımı belkide en kötü dönemlerini yaşıyor. Şu ortamda yedek bile düşünülmüyor milli takımda. Nasıl büyük futbolcu bu adam?
Hep o oynadığı kısa dönem yaptıkları akılda kaldı.Halbuki Gezzal Rosier bile 2 sezonlarında ilk sezonun yarısını oynayamadı.Skor değiştirme özelliği çok kuvvetli bir oyuncu ama çok büyük paralara almak da pek akıllıca değil.

Erden Timur: Rashica'yı istediğimiz bonservis olursa tutmak istiyoruz. Ama o bölgeye üst düzey alternatifler de bakıyoruz. (Haziran 2023)

Boşluk açıp, iyi orta açabilen bir kanadın olması gerektiğine bende katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt