Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetimin kanat fetişine bakarsak rashica'da alınır
fetiş falan olduğu yok yav, geçen sezon başı son anda rashica gelmese bu takım devre arasına kadar salla pati gelirdi. geçen seneye ek sadece zaha geldi, bi de şimdi tete deniyor. zanioloyu satmadan teteyi zaten almazlar, kadro şişti falan diyorlar, yunus morutan yusuf hepsi gidiyor hangi kadro şişti anlayamıyorum

Erden timur gibi akıllı bir adam 24 yaşındaki italyan wonderkidini gönderip yerine ne tete denen neydugu belirsizi ne de vasat-vasat üstü rashicayi almaz.zaniolo giderse,direkt felixi getirir.zaniolo olasi sampiyonlar ligi ve Avrupa'daki düşünceler icinde bi fırsattı.o yüzden kim ne derse desin burdaki vasat düşüncelere ve hayallere zaniolo kurban gitmeyecek.

fetiş falan olduğu yok yav, geçen sezon başı son anda rashica gelmese bu takım devre arasına kadar salla pati gelirdi. geçen seneye ek sadece zaha geldi, bi de şimdi tete deniyor. zanioloyu satmadan teteyi zaten almazlar, kadro şişti falan diyorlar, yunus morutan yusuf hepsi gidiyor hangi kadro şişti anlayamıyorum
ihtiyaç olan bölge 8'e yoğunlaşılsa daha güzel olur

Tete yada o profilde oyuncu bize lazımdı.Kapanan takımları pasla, verkaçla, duvarpası ile geçmek çoğu zaman zor oluyor. Tete bire birde çalımları ile rakip eksiltebilir duran top kazandırabilir rakiplere kart göstertebilir.Keremin o ayağından topu çok açarak yaptığı driplinglerinden sonra onun ayağından açmadan yaptığı slolomlar iyi gelecek bize.

Kerem Zaha dışında takımda kanat yok ne fetisi ne kanat bolluğu yaw
fbde irfan emre tadic kent king var ekambiyi alıyorlar bizim kadar konuşulmuyorlar be. bunların hiçbiri de irfan ve tadic harici servisçi adam değil. karabüllükçüye sövmemek için zor tutuyorum kendimi.

Tete yada o profilde oyuncu bize lazımdı.Kapanan takımları pasla, verkaçla, duvarpası ile geçmek çoğu zaman zor oluyor. Tete bire birde çalımları ile rakip eksiltebilir duran top kazandırabilir rakiplere kart göstertebilir.Keremin o ayağından topu çok açarak yaptığı driplinglerinden sonra onun ayağından açmadan yaptığı slolomlar iyi gelecek bize.

Biliyorum sona kalan dona kalır:D
Zaha?

tete ye ısınamadım bi türlü .

Ha zaniolo kalacaksa raşit yerine aldıysak bu adamı yedek kalacak adama bu kadar para bayılmamız imkansız .

Zaniolo yerine aldıysak daha kötüsünü niye aldık anlamadım.

Ya da avrupada böyle bişi düşünüyor okan hoca

TETE--------ZANİOLO-------ZAHA
---------------İCARDİ--------------

Arkadaşlar tete fırsat transferidir. Nasıl geçen sene piyasa değeri 30m alan adamı 15 e alıp 30 a satmayi basarabiliyorsak , piyasa değeri 25 m olan teteyi bedava alıp 1-2 sene sonra 20 ye satabiliirz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt