Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olası rashica haberleri için burayı takip edin.ne yazıkki bitane bile haber yok

içimden bi his haftaya gelir diyor

İnanılmaz algı yapılıyor .

Zaha > son 6-7 yıldır full sol kanat
BAY > asıl mevkisi sol kanat , keremden dolayı oynatamadık orda , alt liglerde son 2 senesi hep solda geçmiş
RAŞİT > Almanya da sol kanatta prime yaptı
YUSUF > normalde 10 ama vitaminsiz olduğu için biz sağ kanatta denedik
ZANİOLO > sağda mı ortada mı daha iyi hala net karar veremedik , bence kendi de bilmiyor :)

banko mevkisi sağ kanat olan tete ve morutan var bence o resimde

Kerem her türlü oynamaya devam edecek

Gol asist katkisi yüksek olan bir oyuncunun yedek kalmasi söz konusu degil

Mertens napoli de cizgi de ve sahte 9 oynuyordu bize geldi 10 numara oldu

Zaha da forvet arkasi oynayacak büyük ihtimal

Yani kerem hem yerli oyuncu oldugu icin hem de verdigi katki dan dolayi devam edecek ilk 11 de

Kerem her türlü oynamaya devam edecek

Gol asist katkisi yüksek olan bir oyuncunun yedek kalmasi söz konusu degil

Mertens napoli de cizgi de ve sahte 9 oynuyordu bize geldi 10 numara oldu

Zaha da forvet arkasi oynayacak büyük ihtimal

Yani kerem hem yerli oyuncu oldugu icin hem de verdigi katki dan dolayi devam edecek ilk 11 de
kerem+apokerim kesin zaten. bugün bir de merih haberi çıktı ama ihtimal vermiyorum fb fanatiği bir herif olmasın o iş, yerli stopere gideceksek ozana gidelim daha iyi. nelsson satışı da ufukta var gibi sanki, avrupa kulüpleri stoper bakmaya başladı yine

günay
boey merih abdül angelino
torreira KDB
tete dybala zaha
icardi

TSL kadrosu 😂

Zaniolo'nun gitmesini şimdiye kadar anlamsız buluyordum ve istemiyordum ama artık Tete gelmişken Rashica da mutlaka gelmeliyken Zani artık kadroda anlamsız olur. Hem maliyeti hem takım maaş durumu açısından yüksek bir bedelle satılması artık çok daha mantıklı.

Twitter'da da yer yer yazıyorum artık buranın dışında da takıldığım yerler var, aynı içeriği önce buraya yazdığım için bahsetme gereği duymadım yada reklam yapıyor buradan hesabı için algısı olmaması adına.

Bilgilerinize.

20230808_123003.webp

Twitter'da da yer yer yazıyorum artık buranın dışında da takıldığım yerler var, aynı içeriği önce buraya yazdığım için bahsetme gereği duymadım yada reklam yapıyor buradan hesabı için algısı olmaması adına.

Bilgilerinize.
Twitterdaki

Nevzatdindar

Sen misin rengim

kerem+apokerim kesin zaten. bugün bir de merih haberi çıktı ama ihtimal vermiyorum fb fanatiği bir herif olmasın o iş, yerli stopere gideceksek ozana gidelim daha iyi. nelsson satışı da ufukta var gibi sanki, avrupa kulüpleri stoper bakmaya başladı yine

Nelsson’la ilgili hoca ve yönetim israr la kalacagini söylüyorlar ama nelsson’un vucut dili bunu yalanliyor gibi

3. Yerli olarak bana göre kazimcan,demirbay ve baris’i kullanacagiz performans sakatlik durumu ve macina göre

Aramızdaki ulemalardan biri herifin twitterı buldum, 10 kişiye duyum veriyor bilmem ne falan yazmış, GSC ve Kemal'i etiketlemiş, pardon ister yazarım ister yazmam, millete ne oluyor ben anlamıyorum.

Denklemin en önemli parçası kaldı artık Ortasaha transferi tüm sezonun ve yapılan transferlerin kaderini belirleyecek

Şu an Avrupa'daki bütün transferler uzadı,bi türlü gerçekleşmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt