Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olası kanat ayrılıgı dendigine göre yunus,morutan ve yusuf demir gideceğinden tete hamlesi yine mantıklı bunların yerine.rashica bakalım ne olacak....ben yerli hamlesi de bekliyorum ön tarafa ya da ortasahaya eyüp aydın gibi.caner dogan da rotasyona katılabilir.caneri hoca tuttu gibi

Fb fanatiği olduğu nerden çıktı

Öyle birisi genç yaşında niye kaçarak ayrılsın
"MERİH DEMİRAL ÇOCUKKEN GALATASARAYLIYDI"

Yakın çevresi, genç oyuncu ve babasının 6-7 yıl öncesine kadar Galatasaraylı olduklarını, ancak Merih'in Fenerbahçe'de oynaması ve özellikle annesinin cenazesine bütün takımın katılmasının ardından ikisinin de sıkı Fenerbahçeli olduklarını söylüyor.

şöyle bişey var fanatik lafını mübalağa için söylediğim doğrudur

Zaha ve tetenin , icardiyi besleme konusunda eksiklik yasatma kaygısı yersiz mi

uğur k isimli şahsın son saçma argümanı... hadi zaha ve tete'yi çık, kerem besler, angelino besler onlar da yetmezse kerem demirbay besler. zaha besleyemez de efecan karaca mı besler :D rashica gibi 4-5 paralel top atamıyolar mı içeriye, gören de icardiye topu çarptırdılar sanacak, herif atıyor zaten.

De Paul iddiaları ciddi duruyor as girmiş haberi bugün

Screenshot_2023-08-08-12-52-51-519.webp

alınabilecek banko Türk stoper olsaydı keşke biraz baktım Merih, Çağlar var bi a+ Çağlar zaten yeni transfer onu geç Merih'in maliyeti çok yüksek olur stopere 15 20 verilmez banko alınacak Ozan Kabak olabilir o da çok bireysel hata yapıyor Cenk Özkaçar dikkatimi çekti o da yeni transfer ama iyi oyuncuysa teklif yapılabilir bence
Her zaman derim geri dörtlüde ikiden fazla yerli futbolcu zulümdür. Hele hele iki yerli stoper yan yana direkt harakiri'dir.

alınabilecek banko Türk stoper olsaydı keşke biraz baktım Merih, Çağlar var bi a+ Çağlar zaten yeni transfer onu geç Merih'in maliyeti çok yüksek olur stopere 15 20 verilmez banko alınacak Ozan Kabak olabilir o da çok bireysel hata yapıyor Cenk Özkaçar dikkatimi çekti o da yeni transfer ama iyi oyuncuysa teklif yapılabilir bence
1691488419801.webp

Bu çocuk olmaz mı?

alınacak en iyi yerli stoper mertcan ayhan işte

Bize iki ''De'' lazım

De Paul
De Bruyne

Alın hepsini, bana ne ya ben mi düşüneceğim batacağız diye :D

De Paul'u nasıl alacağız ya

Proje desen olmaz zaten AM'de
Para desen kazanıyordur
Sözleşme desen elini sallasa ellisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt