Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uğur k isimli şahsın son saçma argümanı... hadi zaha ve tete'yi çık, kerem besler, angelino besler onlar da yetmezse kerem demirbay besler. zaha besleyemez de efecan karaca mı besler :D rashica gibi 4-5 paralel top atamıyolar mı içeriye, gören de icardiye topu çarptırdılar sanacak, herif atıyor zaten.
Tetenin sadece gole yonelik bencil bi adam oldugunu sanmiyorum

Hem videolardan hem de asist sayilarindan gorunuyor

Kerem Akturkoglu formayi kimseye birakmaz. Yerli olmasini gectim, Icardi ile uyumu bile buna engel. Evet bazen sac bas yolduruyor ama sezonun geneline bakarsak cok iyi performansi var. Ayrica bu adami ozellikle CL sahnesinde oynatip parlatmak zorundayiz.
Aşağıdaki görsel aynen Kerem için de geçerli.

9ae0e7a1081047aaa847285b8de68105d3d1d36a.webp

Zanioloyu Zenit istiyor, teklif bonuslarla 25m via derinsamiyen

Her zaman derim geri dörtlüde ikiden fazla yerli futbolcu zulümdür. Hele hele iki yerli stoper yan yana direkt harakiri'dir.
Ligdeki ortalama maçlarda çok da fark etmez bence. Takımların hucum oyuncuların 80%i vasat çünkü. Derbi + avrupa için kesinlikle sıkıntı yaratır

"MERİH DEMİRAL ÇOCUKKEN GALATASARAYLIYDI"

Yakın çevresi, genç oyuncu ve babasının 6-7 yıl öncesine kadar Galatasaraylı olduklarını, ancak Merih'in Fenerbahçe'de oynaması ve özellikle annesinin cenazesine bütün takımın katılmasının ardından ikisinin de sıkı Fenerbahçeli olduklarını söylüyor.

şöyle bişey var fanatik lafını mübalağa için söylediğim doğrudur
Gsli oldugu doğru,bikac yerde daha okudum ben bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt