Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.766
- 18.857
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim verecek o paraları? araplar bile vermezDe Paul haberi doğru değildir bence yahu. Dünya kupası kazanmış Atletico ve Arjantin milli takımı as oyuncusu piyasa değeri 40-50 milyon arası bir adam nasıl alacağız. İmkanı yok
Haberleri Samiyen haber'den alıyo
Haberleri Samiyen haber'den alıyo
Lazio Fenerin tetikçiliğini yapıyor diye düşünüyorum artıkHer taşın altından Sarri müptezelinin çıkması can sıkmaya başladı.
adminim tansel taşanların dediği os için 4 üst düzey isim hakkında bilgi sahibimisinO değilde önceden takımda adam yok diye kavga çıkardı şimdi çok fazla adam oluyor diye kavga çıkıyor sjsjsksjsks
Manyaksınız olm hepiniz![]()
Kerem diye düşünüyorum bende nedenseDüşünüyorum düşünüyorum belki Abdülkerim veya Kerem'e gelebilir.
Sergio'ya falan araplar dışında kimse teklif vermez.
Beklenmedik bir adam dediği için Nelsson, Torreira, Zaniolo ve Boey'i hesaba katmıyorum.
Başka kime teklif gelebilir ki yüksek bedelli?
Göndermiyorlarki o yüzden imkansız zaten.De Paul’ü niye gönderiyorlar yav taş gibi adam. Ayrıca Udinese’de 10 numaraydı, bizim ligde çift hane yapar, 8’de harcamaya gerek yok bu arkadaşı en çok istediğim transfer an itibarıyla..
Senin yapacagin denetim ya su saatidir ya da su sekil sapkayla kizlara pandik atmaktirDenetimdeyim ben de. Evrak işlerini hallettim yemek eşliğinde Tete Ramos haberleri okuyorum![]()
Haftaya kiralayalım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oha fena bir şey olduzaha-icardi-tete
ilkay-de paul
torreira
angel-apokerim-nelsson-boey
guvench
Beklenmedik oyuncu demiyor beklenmedik takımdan diyor rdasDüşünüyorum düşünüyorum belki Abdülkerim veya Kerem'e gelebilir.
Sergio'ya falan araplar dışında kimse teklif vermez.
Beklenmedik bir adam dediği için Nelsson, Torreira, Zaniolo ve Boey'i hesaba katmıyorum.
Başka kime teklif gelebilir ki yüksek bedelli?