Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ne haluk nede samiyenhaber yönetim içinden onay almadan böyle işlere girişmezdi diye düşünüyorum.

Menejer haberi yayar. Muhabir yoneticiye gorusme var mi diye sorar yonetici de muhabire evet bitti aldik der bunun cidden boyle oldugunu mu dusunuyorsun? Yoneticinin verecegi max cevap gorusuyoruz daha net bir sey yok. Kimse aptal degil muhabire bitmeyen transfer filan aciklayacak kadar. İsin sonunda kimin menfaatine geliyorsa is oyunu o kurmustur. Bakambu'da ki surec yasaniyor. Sabirli olalim.

Tete'yi kafaya takacak kadar küçük düşünmeyiz biz

Gider daha iyisini alırız

NOKTA

Zaten ihtiyacımız olup olmadığı tartışılacak adamlarda şu menajer muhabbetlerini hiç sevmiyorum. Bitti, hayırlı olsun diyen a'dan z'ye herkes patladı. Gelse de patladılar demek ki bitmemiş bugün itibarıyla.

Haluklar bu arada tranfser resmi anlamda bitmedi dedi dun yayinda.

Patlarsa Samiyenhaber patlar

Menejer haberi yayar. Muhabir yoneticiye gorusme var mi diye sorar yonetici de muhabire evet bitti aldik der bunun cidden boyle oldugunu mu dusunuyorsun? Yoneticinin verecegi max cevap gorusuyoruz daha net bir sey yok. Kimse aptal degil muhabire bitmeyen transfer filan aciklayacak kadar. İsin sonunda kimin menfaatine geliyorsa is oyunu o kurmustur. Bakambu'da ki surec yasaniyor. Sabirli olalim.
Öyle dediğin gibi çalışan muhabirler var örnekleri çok ama bu saydığım adamlar yönetim içinden bilgi alan adamlar bence. Dediğin gibi menejer ağzıyla iş yapsalar hergün yeni oyuncu üfürürlerdi medyaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt