Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödeme takviminde bir saçmalık var. 3.3 bonservis artı bonusa aldık total 3.8 civarı.

Adamın fesih bedeli 3 m euroydu zaten taksit oldu diye böyle yaptık. Bu açıklamalara göre hiç para ödememiş olmamız lazım
Aynen. Olayın gelişimine baktığımızda bir sorun var. Alırken bir peşinat verilmiştir. Yine bu haber 1 aydan önce çıktı sanırım ilk Fifa'ya neden taşınmadı, taşınsa herhalde 1 ay içinde bir şey çıkardı. En son bizim yönetimden biri vadesi gelince ödenecek demişti. Bir değişik bir şey var burada. Bizim yönetimin hatası mı? Başka bir şey mi bilemiyorum. Hatta aklıma acaba bir ara Ali Koç yapmıştı yanlış bir hesaba yatırmıştı taksit parasını öyle bir şey mi oldu acaba diye de aklımdan geçti.

Spartak Moskova 2 tane kanat oyuncusundan 1'ini almayı hedeflemiş.1'i Kerem Aktürkoğlu diğeri ise Wesley.Wesley Brezilyalı olan Al Nassr'a gitti şimdi tek hedefleri Kerem Aktürkoğlu kaldı :D
Resim

Ödeme takviminde bir saçmalık var. 3.3 bonservis artı bonusa aldık total 3.8 civarı.

Adamın fesih bedeli 3 m euroydu zaten taksit oldu diye böyle yaptık. Bu açıklamalara göre hiç para ödememiş olmamız lazım

O serbest kalma bedeli ama almanlara göre 2024 yazin icin gecerliydi. Devre arasi icin öyle madde yoktu.

Bize bana kızan olur belki ama Amrabat lazım.

Orta sahada sürekli geçiş yiyoruz.

Torreira-Amrabat

Biraz önde Sara

Bu formülde sara kaleye yakın oynar ve maksimum verim alırız yoksa sara da çöp ilan edilecek

Amrabat’ın istenmeme sebebi torreira ile birlikte skor katkısı vermeyen iki os ile oynamaktan çekiniyor herkes ama sara nın bu şekilde en az +10 üzeri gol katkısı düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sara'nın eşinin doğumu ne durumda acaba? Bir de köpeklerini falan da bir an önce yanına getirmeliyiz. Köpeklerine çok bağlı biriymiş sanırım.

Bu formülde sara kaleye yakın oynar ve maksimum verim alırız yoksa sara da çöp ilan edilecek

Amrabat’ın istenmeme sebebi torreira ile birlikte skor katkısı vermeyen iki os ile oynamaktan çekiniyor herkes ama sara nın bu şekilde en az +10 üzeri gol katkısı düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende aynı fikirdeyim.

Sara’nın ayağı temiz, bilekler vs iyi ama mücadele gücü bakımından Demirbay’dan artısı yok.

Amrabat alınırsa Torreira biraz daha önde basmaya gider, Amrabat arkayı süpürür.

Amrabat-Suat
Torreira-Okan
Sara-Emre B.

Gibi kullanırız benim anlamadığım tarihimizin ligde ve Avrupa da en başarılı sezonu olan 2000 de bunu yapıp öne Hagi’yi sola yatırarak serbest oynatarak başarılı olduk. Önünde de Arif ve Hakan vardı.

Batshuayi-İcardi oynayacaksak da bu üçlü lazım.

Yine 2013 de

Melo
Selçuk
Hamit

Önünde sola yatık Sneijder, önünde Burak-Drogba var.

Avrupa’da en son başarılı olduğumuz sezonlar da üçlü orta saha ve sol ya da sağda ofansif all arounder var.

Git Barış bir yanda, diğer tarafa Ziyech at. Keratif işi Ziyech çözsün rakiple çok boğuşmadan Torreira bassın, Amrabat süpürsün, Sara Barış’ın koşu yoluna ve terse top dağıtsın.

İcardi bitirsin, Mertens ya da Bats’da yardımcı olsun form durumuna göre ve skora göre sonradan girip.

Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez
Transfer
Torreira
Amrabat
Sara
Barış
Ziyech (Mertens)
İcardi

Mertens formu yükselince ya da Ziyech form tutmazsa yeniden 11’e, Kerem süper yedek,Batshuayi de öyle.

Berkan’da Torreira 70’de yorulunca yerine girer.

lyondan falan 1-2 oyuncu almak bu kadar zor olamaz olm ya.
illa çift haneli bonservis vererek furbolcu alınacak diye bir kaide mi var, hangi kafa yönetiyor futbolu

Aynen. Olayın gelişimine baktığımızda bir sorun var. Alırken bir peşinat verilmiştir. Yine bu haber 1 aydan önce çıktı sanırım ilk Fifa'ya neden taşınmadı, taşınsa herhalde 1 ay içinde bir şey çıkardı. En son bizim yönetimden biri vadesi gelince ödenecek demişti. Bir değişik bir şey var burada. Bizim yönetimin hatası mı? Başka bir şey mi bilemiyorum. Hatta aklıma acaba bir ara Ali Koç yapmıştı yanlış bir hesaba yatırmıştı taksit parasını öyle bir şey mi oldu acaba diye de aklımdan geçti.
Bu hannover muhtemelen sözleşmede bir mallık mu yaptı ne yaptıysa bild üzerinden algı yaparak işi zorlamaya çalışıyor.
Yada çocuğa bir yerden sağlam teklif var geri versinler biz ikna ederiz diye düşünüyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt