Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 oyuncuya 30 milyonluk transfer yapıyorsun Köhn ün 1-2 milyon euro’luk taksidini veremiyorsun , bu nasıl iş anlamadım ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Köhn'ü para ödemeden şutlamaya yer arıyorlar herhalde de rezil olduğumuzla kalıyoruz. Almanya'dan oyuncu almaya kalksan sürekli bu haberleri önüne koyacaklar.

ulan bir de gidip üstüne sarayı aldık. borç verdiğin arkadaşın paranın üstüne yatıp tatilden story atması gibi koymuştur adamlara

O haber daha dünden kalma. Niye daha yeni paylasmis bu hesap?

Ve ben olsam 4-4-2 oynayacaksak, Zahayi yolladiktan sonra iyi bir sol bek alirsak Köhnü, mac ici 4-4-2 ye gecersek sol kanat olarak oyuna alip orda denerdim. Belki o zaman sol tarafdan 2 bek oynayabilen herifle gecis atagi yeme manyagi olmayiz.

Rezalet

Borçları ödeyin elaleme rezil etmeyin bari geçtik transferi

Levent Tüzemen: Yönetimin bir sol bek, bir orta saha, bir de kanat oyuncusu alacağını duydum. Ancak Avrupa maçları da düşünüldüğünde savunmaya da bir transfer yapılması gerektiğini şart görüyorum. (Sabah)

2 oyuncuya 30 milyonluk transfer yapıyorsun Köhn ün 1-2 milyon euro’luk taksidini veremiyorsun , bu nasıl iş anlamadım ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

30 milyona aldigin adamlarda da aynisi olacak kardesim

ilk taksiti verip gerisini ödemiyorlar

gecen bunu yazdim diye 1 hafta myc yedik burada

tesadüf degil bu

ya yönetimden bu konuyla iligil çıkıp konuşan adam "taksidin vakti var - gediğinde ödenecek" demesi silme yalan... ve nakit yok...kimsede elini cebine atmıyor..

ya da diğer ihtimal daha erken ödeme almak için haber basıyorlar...

ilki daha ihtimal bana göre ama her halükarde 2.5 M eu için haber olma rezilliğini sorsan alınacak cevap heralde "trasnferler bitince yapılır bu işler" falan gibi abzürt cevap olur gene.

2 senedir yaziyorum sanchez orda oynatilmali. Hemen hersey degisiyor orta sahada. CL ileri gitme sansimiz olur. Sunu bi türlü akil edemediler.

Metehanin yerine kaan oynar bu mac icin.
Çözüm gözümüzün önünde ama göremiyorlar. Bir sürü oyuncu denendi toreiranın yanına bi davinsonu denemediler.

bir de su var bu zamana kadar kimse deginmedi sanirim burada buna

euro ile taksitlendirilen her oyuncunun fiyati her gecen gün cikiyor bizim icin

gelirinin cogu tlden olan birisi icin acayip aptallik bu sekilde transferler

hem gelecek yönetimleri zor durumda birakiyorsun

kimse cikip neden bunun hesabini soramiyor

Bu kadar rezil yönetime ragmen bunlara rakip olacak bunları eleştirip aday olacak başka kimsede çıkmıyor. Neden ?

adam akıllı bi takimda köhn gayet tatmin edici repertuarlar sunabilir

netcede 3.3 milyon bonsa gelen aldigi maas 500 bin bile olmayan topcudan bahsediliyor

bizim gibi neydügü belirsiz,dogaclama ,70 metrede git gel oyunu oynayan takimda gezegenin en atletik topcusu dahi yetersiz bi topcu hüviyetine bürünebilir

Köhnü satarsak 10% hannover aliyor, yaziyormuydu bu kapda?

Pay isini yazmiyoruz biz oyuncu aldigimizda. Ne Dubois'da yaptik, ne Yusuf Demirde. Lyon anasayfasinda pay oldugunu aciklamisti, Rapid Wienin spor direktörü transfere taraftar biraz tepkiliydi diye, anlasmada daha pay ve bonuslarin oldugunu ve Yusuf iyi gelisirse daha iyi para alacaklar diye aciklama yapmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt