Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle orta seviye bir adam da değil. vitrindeki adam bütün yazı yatarak geçirdi
tam da bu yüzden sıcak bakmadığım isim haline dönüştü - gelcek parasını alacak adapte olacak 6 ay oynayacak sonra hadi eyw deyip aynı triplere girecek.

böyle adamlardan uzak durmak lazım. herkes icardi olmaz.

bu nasıl anlaşma la:ROFLMAO:

çok iyi bence - adamın perfomrnasına göre daha çok bonservis hakkını alıyorsun

tamamı olmasada genede söz sahibisin - cacık oldu %50 si senin aşırı bonservis vermeden.

bir an için adamın adını SUPER BOCK sandım ama resme baktığım için ilk.

Rabiot’a 1 yıl için o paralar verilmez. Değmez de bu arada. Şaka yapmıyorum Kaan’dan fazla katkı vermez bizde orta sahada.

Üstelik öyle sert bir oyun tarzı da yoktur, Oliveira gibi takılır

GVs1AKcW4AA_tmD

Demişti zamanında

Bu arada takımın transfere ihtiyacı konusunda çok emin değilim. Sadece alternatif bir bek oyuncu gerekli.

Bu takımın probleminin %80’i falan oyun anlayışıyla ilgili. Üstüne formsuzluk.

Savunmaya alınacak belki 1.90’lık bi stoper veya yine böyle 1.90’lık 6 numara ise okeyim.

Kanata, 8 numaraya falan ihtiyaç yok.

Bu arada takımın transfere ihtiyacı konusunda çok emin değilim. Sadece alternatif bir bek oyuncu gerekli.

Bu takımın probleminin %80’i falan oyun anlayışıyla ilgili. Üstüne formsuzluk.

Savunmaya alınacak belki 1.90’lık bi stoper veya yine böyle 1.90’lık 6 numara ise okeyim.

Kanata, 8 numaraya falan ihtiyaç yok.
Kaanı torreira yanına kullanma lüksüne erişebilirsen beke devşirmeyip (bek OYNATILMAMALI kaan kesinlikle) o zaman sırf bek / kerem ya da zaha satarsan kanada bakabilirsin.

CL'de çok bir şey yapamayacağız inanılmaz bir hava oluşmazsa takımda - ki Okan hocanın takımın kontrolünü biraz kaybettiğini düşünüyorum - herkes kafasına göre takılıyro gibi biraz.

Ligi Berkan - Kaan - Demirbay eklentleriyle götürebiliriz Sara ve Tor banko diyerek ama sakatlıkta büyük sıkıntı doğar.

hocanın herhangi bir transfer hamlesi öncesinde (bek konusu hariç) şu 4-2-3-1 i kırması lazım kafasında.

Ferdi "here we go"landı

rize deplasmanında oynamaz heralde. Rize yatacak bir pozisyonda değil ligde şu an bence - ilk 5 zorlmak isterlerse bu sezon evlerindeki maçta yatmamalrı gerekir.

fener gene puan bırakabilir gayet.

Kaanı torreira yanına kullanma lüksüne erişebilirsen beke devşirmeyip (bek OYNATILMAMALI kaan kesinlikle) o zaman sırf bek / kerem ya da zaha satarsan kanada bakabilirsin.

CL'de çok bir şey yapamayacağız inanılmaz bir hava oluşmazsa takımda - ki Okan hocanın takımın kontrolünü biraz kaybettiğini düşünüyorum - herkes kafasına göre takılıyro gibi biraz.

Ligi Berkan - Kaan - Demirbay eklentleriyle götürebiliriz Sara ve Tor banko diyerek ama sakatlıkta büyük sıkıntı doğar.

hocanın herhangi bir transfer hamlesi öncesinde (bek konusu hariç) şu 4-2-3-1 i kırması lazım kafasında.

Aynen renktaş. Alternatif bek oyuncusu kiralanır mı artık bilmem ama gelmeli. Doğru oyun sisteminde orta sahamız birçok şey için yeterli. Bu kadronun ŞL’de çeyrek final yapacak gücü var. Okan hoca da bu kalitede bir TD. Ama önce içine düştüğü bu durumdan kurtulmalı ve biraz bakış açısını değiştirmeli.

Doğru oyun sisteminde orta sahamız birçok şey için yeterli.

Lig özelinde katılıyorum.

Bu kadronun ŞL’de çeyrek final yapacak gücü var.

Çok ama çok zor. CL bizim iddalı olabileceğimiz bir yer değil şu an. AVL kısmı minimum çeyrek hedefli olmalısın oraya gidersen.

CL şu an ufak bir heyecan + senelik para girdisi için önemli. son 16 bile büyük başarı olur.

Okan hoca da bu kalitede bir TD.

Öyle ama artık yönetim floryada 0 efektif heralde sportif aş kısmından - okan hoca ile futbolcular arasında garip bir ilişki oluştu.

zaha ile tripli - oynatmıyor
e keremi tercih ediyor ama kerem 2 3 maçta bir triplerde medya olarak
kaptanlık mevzusu yönetimin abzürt açıklamalarıyla havada - bir idmanda çıkarsın 15 dk temizlersin gündemi devam edersin - yapmıyor.

bunları kontrol edemiyor şu an hiç. o ipin ucu kaçarsa maçlara çok etkisi olur. Yönetimde kollamaz onu, taraftara yem edilir. sonrası kaos.

ortasaha konusunda inadın kırmadığı sürece çok kafayı yiyeceğimiz maç olur.

Ferguson’un kitabını okudum geçenlerde. Gerçekten şapka kaldırmamak mümkün değil. Muazzam bir mantalite.

Beni en çok düşündüren kısımda ise şunu anlatıyor; ManU ile hem lig şampiyonlu hem FA cup kazanıyorlar, ŞL’de de yarı final mi ne. Veya final görüyorlar. Takım inanılmaz iyi durumda. Ve Ferguson takımdan 3 büyük yıldızı satıyor ve yerlerine yeni 3 oyuncu aldırıyor. Sebebi ise yeniliğin şart olduğunu, oyuncular kendilerini takımın olmazsa olmazı olarak görürse o takımın muhakkak çöküşe geçeceğini söylüyor.

Bi anda ne kadar tanıdık geldi di mi..

Ferguson’un kitabını okudum geçenlerde. Gerçekten şapka kaldırmamak mümkün değil. Muazzam bir mantalite.

Beni en çok düşündüren kısımda ise şunu anlatıyor; ManU ile hem lig şampiyonlu hem FA cup kazanıyorlar, ŞL’de de yarı final mi ne. Veya final görüyorlar. Takım inanılmaz iyi durumda. Ve Ferguson takımdan 3 büyük yıldızı satıyor ve yerlerine yeni 3 oyuncu aldırıyor. Sebebi ise yeniliğin şart olduğunu, oyuncular kendilerini takımın olmazsa olmazı olarak görürse o takımın muhakkak çöküşe geçeceğini söylüyor.

Bi anda ne kadar tanıdık geldi di mi..
Yalniz iste o bizde boyle olmuyor,satılmasın demiyor.kimse ama satilinca yerlerine alinanlar rezalet oluyor genelde,alt yapı desen zaten torpil ocağı.Misal Eray Iscan ne kadar kaleci ki kaleci antrenoru oluyor.

Yoksa mantalite %100 dogru,o genc takim bizo dagitmisti ce Becham,Scholl vs.oynuyordu ilk defa diye hatirliyorum

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasımpaşa rize hiç bir zaman ve şartta puan bırakmaz bunlar
kasımpaşa %100
rize fena başlamadı açıkçası - baştan yatış yaparlarsa bir kere daha şerefsizliklerini kanıtlamış olurlar.Palutta buna OK ise "iyi TD" falan demeyelim burda. Rize'de maç çünkü kadıköy değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt