Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün de Fabrizio'dan Galatasaray Kovacic'i almayacak tarzı bir haber bekliyorum. Herif durduk yere gündemde olmayan isimlere olumsuz basmaya başladı.

GVs1AKcW4AA_tmD

Demişti zamanında
Bu Fabrizio niye bu kdr onemseniyor lan

Biraz para akitsan gecen sezon ki haline evrilir

Şu takima kanat alin kanat. Bu kanatlarla yeni gelen os da pert olacak. Adam başı 15-20top kaybedip üstüne üretkenlikten yoksun ikili mucadele kazanamayan kanatlarla biz daha çok os pert ederiz.
Yok bir türlü anlatamadık garry rodrigues olsa icardi 50 gol atmıştı. Bekten sırtı dönük top alıp dönemeyen kanat mı olur

Günaydınlar

Son 1 hafta kaldı transfere kurtuluyoruz çok şükür

Bu hafta önce young boys maçı sonra ads deplasmanı kritik , eğer turu geçemezsek zaten transferi kapatırız, üzerine ads maçında puan kaybı yaşarsak çıkacak yangında hocayı yemek farz oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse ki fener ferdiyi sattı transfer yapacaklar bizimkiler de mecburen yapmak zorunda kalacaklar .
Fener kimseyi almasa transferi kapatmış olurduk .
En büyük sıkıntımız sistemi degistirmememiz olacak acaba Okan hocamız 3 luye döneceğimiz için mi Sara yi aldı diye düşünüyorum ama Sara geldikten beri hala 4 2 3 1 oynuyoruz .
3 4 3 yada 3 5 2 için bek transferi şart
4 3 3 için kanat transferi şart.
Bakalım neler yapacak yönetim ve hocamız.
Şampiyonlar ligi olmazsa zaten uzun süre dayanamaz yönetim ve teknik ekip ikisinden biri yada ikisi de gider .

miranchuk ve andre gomes hala boşta. Cenkerin şimdi ağzının suyu akıyordur senelik 3.5 milyondan 4 yıllık sözleşme için

Allah Allah aspordaki tabire bak bjk nin ön tarafı barselonaymış arka taraf osasuna
kısmen iyi benzetme açıkçası - ilerideki üretkenliği aşikar bu sezon , arkası fena ama . (takım seviyesi benzetmesi değil - ileride rahat pozisyon bulacak adamlar var - geride skor verecek adamlar var gibi anladım ben)

Neyse ki fener ferdiyi sattı transfer yapacaklar bizimkiler de mecburen yapmak zorunda kalacaklar .
Fener kimseyi almasa transferi kapatmış olurduk .
En büyük sıkıntımız sistemi degistirmememiz olacak acaba Okan hocamız 3 luye döneceğimiz için mi Sara yi aldı diye düşünüyorum ama Sara geldikten beri hala 4 2 3 1 oynuyoruz .
3 4 3 yada 3 5 2 için bek transferi şart
4 3 3 için kanat transferi şart.
Bakalım neler yapacak yönetim ve hocamız.
Şampiyonlar ligi olmazsa zaten uzun süre dayanamaz yönetim ve teknik ekip ikisinden biri yada ikisi de gider .
Hayatta sistem falan değiştirmez

Porto muhtemelen en fazla 2 sene içinde pl’ye en az 55-60 milyona satar. Oyuncunun potansiyeli çok yüksek çünkü. Atletico her şekilde 45 milyonunu kazanır yine

2 sene icinde Porto 10 milyona 30% payini alir ve sonraki transferde tek 20% vermeli durumunda oluyor. 2026'ya kadar 25 milyon almis oluyorlar. Sonra 2026da 60 milyona transfer olsa, ordan 12 milyon alacaklar ve 37 milyon kazanmis olacaklar. Yatirimdan anlamayan biri bile bugün 40 milyon yatirsa, 2 sene icinde belki sansa 3 milyon zarar yapmadan bitirir o dönemi.

S.A

Gelişme var mı? Kedileri İcardi diye sevinen takımın Dursun zede taraftarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt