Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.793
- 15.474
- 2.323
Günaydın, hayırlı nöbetler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Fabrizio niye bu kdr onemseniyor lan![]()
Demişti zamanında
bu sene kulüp rekoru kırdığımız adamın haberini bile yapmadı göt oğlu. Önemsenme sebebi dünyada futbol piyasasındaki herkes güveniyor adamın haberlerineBu Fabrizio niye bu kdr onemseniyor lan
Biraz para akitsan gecen sezon ki haline evrilir
Yok bir türlü anlatamadık garry rodrigues olsa icardi 50 gol atmıştı. Bekten sırtı dönük top alıp dönemeyen kanat mı olurŞu takima kanat alin kanat. Bu kanatlarla yeni gelen os da pert olacak. Adam başı 15-20top kaybedip üstüne üretkenlikten yoksun ikili mucadele kazanamayan kanatlarla biz daha çok os pert ederiz.
bu nasıl anlaşma la
GS'yi büyük yazYeni nesil gslilerin Allah belasını versin
dur bakalım daha - Cl kadro konusunu aşıldıktan sonra lig için çerçöpe para akıtır Cenk Ergün.Son 1 hafta kaldı transfere kurtuluyoruz çok şükür
kısmen iyi benzetme açıkçası - ilerideki üretkenliği aşikar bu sezon , arkası fena ama . (takım seviyesi benzetmesi değil - ileride rahat pozisyon bulacak adamlar var - geride skor verecek adamlar var gibi anladım ben)Allah Allah aspordaki tabire bak bjk nin ön tarafı barselonaymış arka taraf osasuna
bu nasıl anlaşma la
Hayatta sistem falan değiştirmezNeyse ki fener ferdiyi sattı transfer yapacaklar bizimkiler de mecburen yapmak zorunda kalacaklar .
Fener kimseyi almasa transferi kapatmış olurduk .
En büyük sıkıntımız sistemi degistirmememiz olacak acaba Okan hocamız 3 luye döneceğimiz için mi Sara yi aldı diye düşünüyorum ama Sara geldikten beri hala 4 2 3 1 oynuyoruz .
3 4 3 yada 3 5 2 için bek transferi şart
4 3 3 için kanat transferi şart.
Bakalım neler yapacak yönetim ve hocamız.
Şampiyonlar ligi olmazsa zaten uzun süre dayanamaz yönetim ve teknik ekip ikisinden biri yada ikisi de gider .
Porto muhtemelen en fazla 2 sene içinde pl’ye en az 55-60 milyona satar. Oyuncunun potansiyeli çok yüksek çünkü. Atletico her şekilde 45 milyonunu kazanır yine40 milyona Chelseayi satamayip böyle anlasma ha? Salak mi bunlar?
Porto muhtemelen en fazla 2 sene içinde pl’ye en az 55-60 milyona satar. Oyuncunun potansiyeli çok yüksek çünkü. Atletico her şekilde 45 milyonunu kazanır yine
ne haberi üstat ?Bild yine haber yapmış, bu yönetim ne yapmaya çalışıyor yeter yav