Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerine birileri illa ki alınırdı renktaş

Bu üç topçu faydadan çok zarar yazacaktır gelecekte

Köhn'ün defolarını kapatacak bir sisteme geçmemekte inat ediyor hoca
Zaha'ya zaten takmış ve başarılı olursa otoritesi sarsılacağı için temkinli
Kerem ise içinde bulunduğu trendi sürdürecektir

Hepsini yollamalıydık
Hepsine katılmakla beraber
Bunlar adam felan alamaz rtaş
Boş kalır oralar

Yok tw da görmüştüm sabah şimdi tekrar googledan baktım öyle yazıyo

Topla oynama %72ye 28 miş nasıl iki takım aynı koşabilir yaw

Tek maçtan çıkarım yapmıyorum bu arada biz hep az koşuyoruz

Davi barış toreira harici götünü kaldırabilen oyuncu yok ki ztn sahada nasıl çok koşucaz
yahu %78 topa sahip olduğun, 30 metrede oynanan bir maçta ne kadar koşabilirsin?

gs süper müthiş atletik takım demiyorum, birini de savunmuyorum. sadece bu tip bir maçta koşu işine bakılmaz onu diyorum.

gerçi tugay arkadaşımızın demesine göre leverkusen kendisine karşı kapanan maçlarda da 122 km koşuyormuş.

at .... .... inananı. namık kemal.

Ferdi gibi taş çatlasa €10-12m edecek bir bekin €30-35m bandında satılmasına niye seviniyorsunuz
Şerefsizmarkt in puştluğu o miktarları görmesi

Orda 20 yazsaydı 20-25 e gidebilirdi taş çatlasa gidip 30 yazdılar o paraya gitti

Kimse umursamıyo ama direkt etki ediyo bu kahpelikler,bizim barış rekor kırmasın diye 20de bıraktılar

Bi rtaşımız vardı burda almanyada tm binasına gidip adam olun diye not bırakmıştı,onun yaptığının çeyreğini bile yapabilecek birisi yok yönetimde

Sadece pas ile rakibi koşturarak yenemezsin artık.

20 yıl önce mümkündü ama teknik farklar o düzeyde değil takımlar arası.

Herkeste belli bir baremde mücadeleci.

Kopenhag toplu oyunda çok az iş yapıp, topsuz oyunu iyi oynayıp koşarak 2. tur yaptı teknik olarak baş edemeyeceği rakipler varken.

Galatasaray 115 km koşmalı, hem de eforlu koşmalı Barış gibi Kerem gibi.

1723724620275.webp

Bu bakis acisi da tam dogru degil, yani her rakip fark etmezsizin 115-120 km mi kosulmali? Bizim oyuncular sahada futbol mu oynamali yoksa atletik alanda kosu mu yapmali?

Zaten Hatay ile denk kosmusuk galiba ya da fark pek yoktu. Topu iyi ceviren takimin rakibinden fazla kosmasina gerek kalmaz.

Dun Super Kupayi izledin mi?

Real Madrid 106 km
Atalanta 110 km

bunlarin istatistikleri de boyle.
Hep az koşuyoruz

Avrupada fiziken çarpışabilmek için önce koşman lazım,biz ağır çekimde hareket ediyoruz

Koşabilen oyuncu yok ki takımda

Kopenhagla tekrar eşleşsen geçen seneden ders almış durumdamısın sence şu an ?

Hiçbir ilerleme kaydedemedik koşu+fizik kalite anlamında

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan: "Wilfried Zaha'nın transfer süreci var. Okan hocayla da görüştüğünde bu haftayı da dinlenerek geçirmesini doğru buldu hocamız. Bu şekilde Konyaspor deplasmanına gidiyoruz."

Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan: "Wilfried Zaha'nın transfer süreci var. Okan hocayla da görüştüğünde bu haftayı da dinlenerek geçirmesini doğru buldu hocamız. Bu şekilde Konyaspor deplasmanına gidiyoruz."
Bu sefer bu açıklamayı hocaya bırakmamışlar bari. Bundan sonra bu tarz ve diğer saha dışı açıklamaları kendileri yapsınlar da hoca da sahaya konsantre olabilsin biraz.

Zahamiz iyice dinlensin yong boysu tek başına eleyecek.

7.5 milyon euro degil miydi bu adamin maasi

Sanki 20 milyon euro kazaniyormus gibi haberler cikiyor ne alaka vergi falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt