Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halen fofana hojberg yazan var bu adamlar kafada futbolu birakmamis neden gelsin turkiyeye rafa silva gibi 5 kat maas versen belki gelir ozamanda arabistan kivamina gelirsin
Fransiz oyuncu zaten Turkiyeye gelmez su alinsin bu alinsin dediginiz yonetime sovdugunuz tum adamlar bes buyuk lige essek yukune gittiler

Ekli dosyayı görüntüle 257098

Şu tablo üzerinden hocaya sallıyorlar aklım almıyor. Sezon başı yükleme yaptığımızı ve maçın 30.dakika sonrası kapanmış rakibe karşı yarı sahada oynadığımızı düşünürsek neden yarı sahada koşalım.
Kosu mesafeni oynadigin rakip ve oyunda belirler Bugun hatay kac kere bizi geri kosturdu oyunun buyuk kismi rakip yari sahada 40 metrde oynandi nereye kosacak oyuncu topu birakip 60 metre geri kosup mesafeyimi arttiracak

Kerem gibi oyuncu oynasa kafadan 2 km fazla kosardik kaptirdigi 10 topta tum takim 50 metre geri gelirdi allahtan az sure aldi

Young Boys youtube hesabından maçlarının özetlerine baktım.

Lugano'dan çok daha iyi takım bunlar. Aldıkları puan tam yanıltmaca. Fişek gibi topçuları var.

geçen sene zalgiris maçında bu futbol anlayışıyla CLde içimizden geçerler dedim
mal manu olmasa 0 çekecektik !
Zaten ön elemede bi batı avrupa takımı çıksa elenmiştik!

Zalgiris maçında yine suçlu biz olduk hocaları olmadı
yine bir sürü laf yedik!
yok takım eksik bla bla bla hep bir bahane!

bakın yine aynı şekil giriyoruz CL ye

şansa bala en rahat rakibi seçtik!

Ha gitsek nolur 1 galibiyet alırsak öpüp başımıza koyalım! Yine oyunda değişen birşey yok!
Su anda hic bir turk takimi bu kafa yapisi ile CL basarili olamaz zaten gitsek nolur 30 milyon euro kazaniriz oda az para degil porto gibi genc zenci atletik adamlarla oynarsan basarili oluyorsun

Basari istiyorsak Icardi Mertens Zaha Ziyech gibi adamlari transfer dahi etmemeliyiz

Mou ferdi-tadici bozdu
Becao djikuyu bozdu
Osayi irfanı bozdu
Fred ismail şimanskiyi bozdu

Lil maçında kısa kesit izledim oynattığı oyun da isonun oyundan aşağıda gözüküyo

Bizde sular durulmuyoken fbde taşların durduk yere yerinden oynatılması çok iyi oldu

1723737565748.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt