Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
Yine biz sampiyon olacagiz.Olamayabilirsin derbiler belirleyici olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine biz sampiyon olacagiz.Olamayabilirsin derbiler belirleyici olur
Zahmet etmeyin biz yaparız transferi
Dursun Başkan söz verdi CL ye girersek 1 milyon euro ateşleyecekmişArif cebine mi girecek sanki bosver
Araları bozuk diyoruz düşmanlar demiyoruz. Mesafeliler işte birbirlerine.yaw sonda barış keremi çağırıyor göremiyormusunuz?
Yeterli, her takım arkadaşı can ciğer olacak diye bir kural da yok nasıl olsaKeremle Barış’ın arası eskisi gibi değil. Hiç konuşmuyor değiller ama mesafeliler.
Her ortamda gözüküyor bu.
O zaman, sen ozetlerden oyuncu bakip transfer de edebilirsin.evt. bir takımın bize zorluk çıkartıp çıkartamayacağını 2, bilemedin 3 atakta anlayabiliyorum.
Bende zahayi cok istedim fenerde cok istedi 10 kisiden 9 u cok istedi okanda istedi ki boyle bir maliyetin icine girdilerOkan hocanın geçen seneki röportajları var youtube da. Zaha, Zaniolo, Ziyech ben istedim diye. Üstelik ET transferlerle ilgili Fatih Altaylı videosunda bahsetti. Transfer heyeti karar verdi ben görüşmelere gittim diye. O heyette kimler olacak ki. Başkan, Okan hoca, ET, yönetimden 2-3 kişi. ET transfer görüşmeleri yaparken de herhalde bu kişilere maaş, bonservis ödemelerini konuşmuştur. Kendi kafasından iş yapacak değildir.
Tüm bunların haberleri, röportajları varken ET'a arkadan saldırmak ancak hainliktir.
Vay be, bizim takimi itin seyine sokmak icin neler yaziliyor.Kötüydü bayern ama kötü olsalar bile kadrolari oralara kadar gelmeye yeterliydi.
de te fabula narattur