Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan oynayacağına cubua oynasın en azından dikine bindirebiliyor ve herif yıllardır oyun kuran bek olarak oynamış.
Ziyech ile de uyum içindeler Kaan'da bu yok maalesef. Bizim çin daha önemli mevki orta sahadaki yetenek skalasının geniş olması bekte Dubois olsa da Kaan olsa da defansif olarak değişen olmayacak zaten. O halde orta sahayı güçlendir sende daha mantıklı. Jelert oynamayacaksa Dubois oynat geç bu ne biçim takıntıdır arkadaş. Kaan 60 maça çıktı ve bu adamı kasığı zorluyor.
Milli takım dahil herif orta sahada oynayıp katkısını göstermişken bek bölgesine hapsetmek ahmaklık.

Yav kadro dışı bırakırsın gider ikisi bireysel çalışmayı yapar. Kimse de bunlarla konuşmayacak diye de uyarıda bulunursun.
2 sene futbol oynamazlarsa Galatasaray bir şey kaybetmez kendilerinin alacağı bir sonraki sözleşme olivieranın 300 bin halilin de 200 bin olunca ne yaptım ben der.
Öyle yaptın mı okan buruk altyapıdan oyuncu kazanmak zorunda kalır falan gerek yok. Devam eder Halil'e son şans vermeye ya da orta sahada oliviera'yi denemeye. Şimdi oliviera yerine hamza'yi falan oynarsa çocuk iyi oynasa falan nasıl bir daha transfer isteyecek gerek yok.

Öyle yaptın mı okan buruk altyapıdan oyuncu kazanmak zorunda kalır falan gerek yok. Devam eder Halil'e son şans vermeye ya da orta sahada oliviera'yi denemeye. Şimdi oliviera yerine hamza'yi falan oynarsa çocuk iyi oynasa falan nasıl bir daha transfer isteyecek gerek yok.
Onları da kiraya versin, istifçi gibi elinde oyuncu tutuyor şans da vermiyor deli oluyorum.

Onları da kiraya versin, istifçi gibi elinde oyuncu tutuyor şans da vermiyor deli oluyorum.
Tüm hazırlık maçlarında son 5 dakika şans verdi gençlere. Tüm maçlarda mertens 75 dakika oynadı 1 macta Yusuf'u oynat ilk 11 çocuk hırslansin ilk macinda iyi oynamış ozguven kazanmış devam ettirsin. 1 macta yapmadı her mac aynı kadro ile çıktı. En sinir olduğum huyu gençlere 0 şans vermesi kendisi altyapı çıkışlı olmasına rağmen bu derece tutumlu olması sinir bozucu.

yıllardır seninle geldik her yere
konya'ya gaziantep'e
biz burdayız yine varız
biz Galatasaraylıyız

Tamam kardeşim tamam, gariban Kerem'i harıl harıl savunmaya gelerek en büyük Galatasaraylı yine siz oldunuz. Mağduriyetini ortaya koyarak ne kadar sağlam Cimbomlu olduğunuzu gösterdiniz

celırtın bugün oynamama sebebi ne tam olarak şimdi

sakatlığı yok idmanlara da çıkıyor

Kaan oynayacağına cubua oynasın en azından dikine bindirebiliyor ve herif yıllardır oyun kuran bek olarak oynamış.
Ziyech ile de uyum içindeler Kaan'da bu yok maalesef. Bizim çin daha önemli mevki orta sahadaki yetenek skalasının geniş olması bekte Dubois olsa da Kaan olsa da defansif olarak değişen olmayacak zaten. O halde orta sahayı güçlendir sende daha mantıklı. Jelert oynamayacaksa Dubois oynat geç bu ne biçim takıntıdır arkadaş. Kaan 60 maça çıktı ve bu adamı kasığı zorluyor.
Milli takım dahil herif orta sahada oynayıp katkısını göstermişken bek bölgesine hapsetmek ahmaklık.
mertensi yedege cekip kaan torreira sara orta sahasi ile oynardim

zahanın son ay maaşını vermeyelim bari
transfer görüşmesi var diye kadroya niye girmiyor abi adam, söke söke kadroda olması gerek. Oynatırsın oynatmazsın o ayrı ama kadroda olacak arkadaş. Kontratlı oyuncu ayırılmak istiyor diye kadroya almıyoruz vay be.

Futbolcular kral yahu..Eliştiriye gelmezler,şakşakçıları her daim vardır.Trip atarlar.Ama küsmesin aman darılmasınlar diye ölüyoruz.
İyi oynamayı geçtim birazcık hırs göstermeleri için taklalar atıyoruz bağrımıza basıyoruz.
Şimdi zaha iki haftadır yok.Bu iki haftanın hesabını kim verecek.Anlaşmada çok uçuk paralar istemeyi biliyorlar.

Bu kadar maddi kazanç ve desteğe göre kıçını yırtması lazım bu futbolcuların.

Yöneticisi ayrı çapsız futbolcusu ayrı bir karakter.
Ondan sonra çık taraftara formal al ürün al.Gelirime göre çok ciddi harcama yapıyordum bu çapsız yönetimler yüzünden her geçen sene daha az yapmaya başladım.
Almıyorum arkadaş forma falan.
Forma rekoruymuş nah kırarsın bu çapsızlıkla forma rekorunu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolcular kral yahu..Eliştiriye gelmezler,şakşakçıları her daim vardır.Trip atarlar.Ama küsmesin aman darılmasınlar diye ölüyoruz.
İyi oynamayı geçtim birazcık hırs göstermeleri için taklalar atıyoruz bağrımıza basıyoruz.
Şimdi zaha iki haftadır yok.Bu iki haftanın hesabını kim verecek.Anlaşmada çok uçuk paralar istemeyi biliyorlar.

Bu kadar maddi kazanç ve desteğe göre kıçını yırtması lazım bu futbolcuların.

Yöneticisi ayrı çapsız futbolcusu ayrı bir karakter.
Ondan sonra çık taraftara formal al ürün al.Gelirime göre çok ciddi harcama yapıyordum bu çapsız yönetimler yüzünden her geçen sene daha az yapmaya başladım.
Almıyorum arkadaş forma falan.
Forma rekoruymuş nah kırarsın bu çapsızlıkla forma rekorunu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaha özelinde yazmıyorum da siz iş yerinde hiç arada izin kullanmıyor musunuz mesela ? Okan hoca izin vermiş adama bu senin benim sorgulayacağım durum değil ki . Zaten transfer görüşmesi kim olsa izin veriliyor kendisine tek bizde olan bir şey değil yani. Olaylara gerçekten çok duygusal bakıyorsunuz bazen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt