Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliveira denen kunduz hala bizimle acaba bir çalışma var mı?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

hoca 4-2-3-1 den baska sistem dizilis bilmiyor, bi insan neden bu kadar inatci ve taktik anlamda cok kısıtlı olur sizce?

Yaw yazmayacak o zaman listeye. 18 + garanti bonuslarla 23 falan sıktık herife. Yok ilk tercihim değil; yazalım Valverde’yi ilk sırada, alınamayınca ilk tercihim değil desin
Aynen öyle... Şu mantığa da hastayım, adam bekleneni veremeyince hemen "Aslında onu istemedi de diğerini istedi"

E bunun alınmasına ne diye göz yumdun o zaman, bide yerli hocasın, listende olmayan adama 18 verilmesine razı olmazsın.
Hadi yabancı hoca olsan neyse, isterlerse 40 milyon versinler bana ne der geçersin. FT için de yıllarca aynısını yaptılar, yok onu istemedi de aslında bunu istedi falan. Sözüm ona Terim'in istemediği 50 tane adam alınmış, kulüp milyarlık borca batmış ama Terim suçsuz... Hala Terim öbürünü istedi falan diyip dururlardı. Şimdi de aynısı OB için söyleniyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahaya 18 milyon Euro’luk bir yatırım yaptılar
Oraya başka adam almazlar.

Bu bizim takımın sistemi ne ki aldığımız oyuncular o sistemin adamı değil? Bunlar nasıl izlemiş nasıl onay vermiş bu adamlara. 18 milyon para verdik yav transfer rekoru bu adam bizim için. Tamam bir Hagi beklemiyoruz ama bir prime Selçuk inan vibe ı ver bari ilk maçta. Ben ne koşusunu gördüm ne kilit pasını..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sara 10 numara pozisyonunda oynamalı.8 değil

Arada Taylan_Torreria yan yana olabilmeli

3 puanı aldık, buz gibi golü yemelerine rağmen, iyi çok şükür, bide Eylül gelsede transfer yapsak

Mertens gayet iyi oynadı, sayesinde verkaç yaptık, iki üç de kilit pası var. Gol asisti de ondan.

Bats girdi enerji kattı ama oyunu zerre soğutamadı Mertensle en azından akıl geliyor hücuma.

Sara acilen daha fazla sorumluluk almaya başlamalı. Dribbling yapmıyor, şut atmıyor, derin pas yok eee?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt