- 22 Ağustos 2010
- 32.690
- 37.439
- 3.033
genelde hep sara ile ilgili konuşuluyor ama jelert ile ilgili ilk intibanız nedir? ben olumlu buldum. müthiş süratli bir herif imiş gerçekten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha-Ziyech ikisi birden giderse yerlerine iki tane genç kanat bulmak lazım.
Biri Onyekuru / Garry Rodrigues gibi hızlı, diğeri ise 2011-12 sezonundaki Engin Baytar gibi olmalı.
Engin Baytar o dönem 4-4-2 de sağ oynamıştı ama şimdi böyle topçu bulsak sağ-sol fark etmez nereye koysan oynar.
Yunus aldığı pasta maradonalik yapmaya çalışmasa belkide asisti olacaktı. Adam tempolu git gel çok rahat yapabilecek seviyede. Sağ bek oynarken önündeki adamın uyumu bayağı performans belirleyici olacakgenelde hep sara ile ilgili konuşuluyor ama jelert ile ilgili ilk intibanız nedir? ben olumlu buldum. müthiş süratli bir herif imiş gerçekten.
bizim gibi ekipler icin fevkalade nimet su tablo
cesare casadei misal
herifler gondermege can atiyor
Yağ gibi akıyorgenelde hep sara ile ilgili konuşuluyor ama jelert ile ilgili ilk intibanız nedir? ben olumlu buldum. müthiş süratli bir herif imiş gerçekten.
Chilwelli bırakıyorlar.Kuku'yu verirler mi?
Elbette zor ama sözde scout ekibimiz varsa bir zahmet bulacak.engin baytar muthis futbolcuydu ya oyle adam bulmak zor. keske cuneyt cakir’i dovmeseydi.
Denayer yerine marcao, ndiaye yerine lemina, bruma yerine barış olsa fena olurmuşMuslera
Boey sançez denayer jelert
Ndiaye toreira gedson
Garry bats bruma
Iq yerlerde ama fizik kalite tavan
Fofana -> Milan isi yatti mi? Milan Gladbacha Kone icin 16 milyon önermis, onlar 25 istiyormus. Ikisini birden alirlarsa, 3 pozisyon icin 8 OSleri olacak. Belki ordan bize bir firsat dogabilir mi?
Muslera
Boey sançez denayer jelert
Ndiaye toreira gedson
Garry bats bruma
Iq yerlerde ama fizik kalite tavan
Fenerli misin nesin
Urfa’ya geldin mi
Rahat mısın transfersiz
Kanın sarı laci
Ahdım var sana
Nasıl bir lalesin
hocanın leverkuseni çokça izlemesi lazım
biz oyun kurarken 2+1 oluyoruz en fazla
bakın leverkusene 3+2 oyun kurup nakış gibi işliyorlar
leverkusen ikinci bölgede kalabalık ve yakın pas yaparken biz 6 7 oyuncuyla üçüncü bölgeye koşu atıp uzun oynamak zorunda kalıyoruz