Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.560
- 109.369
- 4.878
Izleyelim bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izleyelim bakalım
Ohannesbu sinan sarayı aşırı övmüştü, sneijder talisca gibi ikon olur diyordu. olmazsa bu sinandan biliriz

başta karşı çıktığım sara transferine sırf bu sinan yüzünden yükselmiştim, herhalde büyük yetenek buldu bizimkiler yanlışlıkla diyordum. ta ki sahaya çıkana kadarOhannes![]()
Adli onayımı aldıKat eden orta saha gelsin. Torreira-Adli-Sara![]()
Böyle diyenler geri vites yapmamak icin her yan pasını geri pasını övüp eleştirenlere siz anlamıyorsunuz çekerler.başta karşı çıktığım sara transferine sırf bu sinan yüzünden yükselmiştim, herhalde büyük yetenek buldu bizimkiler yanlışlıkla diyordum. ta ki sahaya çıkana kadar
bu herifle yakinda adimiz gecmege baslayabilir
Böyle diyenler geri vites yapmamak icin her yan pasını geri pasını övüp eleştirenlere siz anlamıyorsunuz çekerler.
aynen dediğin gibi oldu, dün sinan sara maçta iyiydi diyordu. uğur karakullukçu yıllarca belhanda avukatlığı yaptı bu da saranın avukatı olacak gibiBöyle diyenler geri vites yapmamak icin her yan pasını geri pasını övüp eleştirenlere siz anlamıyorsunuz çekerler.