- 31 Aralık 2015
- 14.478
- 9.395
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan besliyorsan ne yediğine bakmayacaksın, ilkay için paraya kıyılmalıUla yönetim ve hoca kendinize gelin ve hemen bir 6, solbek ve solstoper alın şu takıma!
tarhimizin en rahat şampiyonluğumuzu yaşayalım
ne bjkde ne fbde bir cacık yok
adam gibi transfer yapın!!!!!
oluyorsa ilkayıda alın!!!!
çıldırtmayın adamı!!!!
İlkay çözüm olmazAslan besliyorsan ne yediğine bakmayacaksın, ilkay için paraya kıyılmalı
ilkay ligi kırar. Çok büyük topçuİlkay çözüm olmaz
Öyle de yine eksiklik giderilmez, fizik güç şart ortasahayilkay ligi kırar. Çok büyük topçu
olivero da gitmeli..köhnün gitmesini bile transfer sayarım. Hiç ilk maçlar muhabbeti yapmayın her topçu ilk maçlarında dikkat çekici oynar zaten, Kazımcanın total performansını bile bundan önde görüyorum.
ilkay ligi kırar. Çok büyük topçu
Profilindeki bıyıklıyı keşke almasaydık şu an bütçemiz de olacaktı fırsat transferleri de yapabilecektik kendisi olmadan young boysı eleriz zaten boş küme olduğu için arkadaşÖyle de yine eksiklik giderilmez, fizik güç şart ortasahay
Pehlivan alak o zamanÖyle de yine eksiklik giderilmez, fizik güç şart ortasahay
Onu dövüp gondermeliyizolivero da gitmeli..
fosil çitfliği yaptılar yedek klubesini
Amrabat diye bir pehlivan varPehlivan alak o zaman
İlkay çözüm olmaz
Mertens yerine oynatırdık. Madem fizik güç lazımdı niye yumuşak topçu olan sara alındı. Ben okan hocanın ne istediğini anlamadım halaÖyle de yine eksiklik giderilmez, fizik güç şart ortasahay