Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarlık acaba mallık mı?

Bu konuyu hiç derinlemesine düşünen oldu mu

Milyon eurolar kazanıp en kral hayatı yaşayan adamların rahatını sağlığını her şeyini niye biz düşünüyoruz abi

Kb videolarına bakıyorum lor peyniri kokulu rtşlarımız baya bi tutuşmuş milyon eurolar kazanan oyuncular elektrik santralinden etkilenir diye

Ya bunu niye biz dert ediniyoruz

Ula yönetim ve hoca kendinize gelin ve hemen bir 6, solbek ve solstoper alın şu takıma!

tarhimizin en rahat şampiyonluğumuzu yaşayalım

ne bjkde ne fbde bir cacık yok

adam gibi transfer yapın!!!!!

oluyorsa ilkayıda alın!!!!

çıldırtmayın adamı!!!!
Aslan besliyorsan ne yediğine bakmayacaksın, ilkay için paraya kıyılmalı

Orta sahamızın hâli içler acısı. Topsuz oyunda bir tek Torreira oynuyor ama top bizdeyken o da yok oluyor. 2 senedir kabız ve göze hoş gelmeyen futbolun sebebi adam gibi 8 ve 10 numara olmayışı.

18 milyona aldıkları adam hiçbir sorunu çözmeyeceği gibi aksine daha fazla soruna yol açacak. Hem paramız gitti hem orta sahamız daha da güçsüzleşti. Demirbay 8 no’da bundan daha etkiliydi. Aşırı b.ktan bir iş oldu.

Ben transferi falan takip etmeyi bıraktım. Aklı başında hiçbir G.saray’lı bunlardan transfer beklemez. Resmen parayı sokağa atıyorlar.

Yatıp kalkıp Ali Koç’a dua etsinler. Adam öyle rezillikler yapıyorki bizimkiler gölgede kalıyor bunun yanında. Umarım en kısa zamanda defolup giderler.

köhnün gitmesini bile transfer sayarım. Hiç ilk maçlar muhabbeti yapmayın her topçu ilk maçlarında dikkat çekici oynar zaten, Kazımcanın total performansını bile bundan önde görüyorum.

köhnün gitmesini bile transfer sayarım. Hiç ilk maçlar muhabbeti yapmayın her topçu ilk maçlarında dikkat çekici oynar zaten, Kazımcanın total performansını bile bundan önde görüyorum.
olivero da gitmeli..

fosil çitfliği yaptılar yedek klubesini

ilkay ligi kırar. Çok büyük topçu

yauv vallah ben bu adamları anlamıyorum

sanıyorlar ki gedson radhica filan uçuyor

onları sahada topçu yapan rafa ve immobile

geçen seneyle bu sene arasında ki fark bu bjkde ama iki topçu yetmez bjkye
o kalitede iki adam daha lazım

bunlar kalite düşmanları

bizde icardi mertens torreirayı ziyechi çıkar kümeye oynarız

futbol kaliteli adamlarla oynanır!

Safkan 6 DMC
Sol Bek
(Olursa Sol Açık)

Minimum 2 Transfer şart.
Mümkün olursa bir tane de Sol Açık. Sonuçta Tete ve Zaha gittiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt