Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara özel izinli olacak mı olmayacak mı bugün belli olur herhalde. Kadroda olursa güç katar bence ama bakalım, aile ve sağlık her şeyden önce.

Sergio ilk devre iyiydi ama hep birşeyler eksik gibiydi misal bir toreira gibi bulduk adamimizi diyemiyordum

Yav belki de oyuncu tipi sorundur, sergio kerem muhtemelen sara. 2 maç oldu olmadı millet saraya da sallıyor mesela. Bu oyun bazılarını yukseltirken bazilarini da dibe vuruyor

Yok ebesininki Ali Sami

O sezon rashicayi alamasak diye bakacaksak ;
Kerem şov yapmasa olamazdik
İcardiyi almasak olamazdik
Boey kendini bulmada olamazdik
Toreirayi almasak olamazdik
Abdülkerim böyle oynamasa olamazdik
Muslera efsane sezon gecirmese olamazdik

O kadroda rashica ilk 5e bile yazilmazdi

Bize faydasi oldu mu oldu ama abartmaya gerek yok
Reyis rashicanın olay domino taşı etkisiydi

Geldi oyun düzeldi
Geldi boeyin perf arttı
Geldi yiyeceğin bin tane geçişi önledi
Geldi savunma katkısıyla sergioyu defolu göstermedi
Geldi toreirayı yalnız bırakmadı
Geldi icardiye top taşıdı
Geldi kerem hücumda daha free oynayabildi
Geldi mertensi rahat ettirdi
Geldi çizgiye bastı oyunu açtı genişletti

Bireysel baktığında 5m euroluk topçu değil ama fayda olarak baya faydalıydı herkesi her şeyi olumlu etkiledi

Böyle adamlar çok öne çıkmaz mesela milner böyle,aston villa da mcginn böyle,takımın tutkallarıdır böyle isimler

safa kaan bizzat basın mensuplarıyla konuşmadan okan hocaya kaan ayhanı önemli maçlarda kullandınız daha çok 6 no gibi bir adam mı istiyorsunuz diye sormuş, Hoca da hayır skor katkısı yapabilecek bir orta saha isityorum demiş,hocanın istediği adam alındı dedi,hoca ofansif istiyormuş zaten

safa kaan bizzat basın mensuplarıyla konuşmadan okan hocaya kaan ayhanı önemli maçlarda kullandınız daha çok 6 no gibi bir adam mı istiyorsunuz diye sormuş, Hoca da hayır skor katkısı yapabilecek bir orta saha isityorum demiş,hocanın istediği adam alındı dedi,hoca ofansif istiyormuş zaten
IMG_20240819_015501.webp

Bu arada rashicanın ilk 11 oynadığı senaryoda avrupa da bi bok yapamazdık

Garip bi durum var ortada

Mesela necati elmander fırtına gibi esiyodu ama o ikili avrupaya yetmezdi,sneijderle drogbaya geçtik avrupaya yettik ama bu sefer de oyun kalitesi tamamen geriye gitti

şu görselden de hareketle ne olursa olsun hocayla ilgili çok sevdiğim bir şey var. her zaman cesur ve yetenekli 11 ile oynuyor, takıma asla mehmet topal kasa adamlar (herhangi mevkide) aldırmıyor. ve 2 senedir ligin en az gol yiyen takımı olarak yapıyor bunu.

millet korkudan irfan can'ı neredeyse kanat forvet oynatıyor şu an. adam 8 numara, kendi de orada oynamayı sevdiğini söylemişti.

Reyis rashicanın olay domino taşı etkisiydi

Geldi oyun düzeldi
Geldi boeyin perf arttı
Geldi yiyeceğin bin tane geçişi önledi
Geldi savunma katkısıyla sergioyu defolu göstermedi
Geldi toreirayı yalnız bırakmadı
Geldi icardiye top taşıdı
Geldi kerem hücumda daha free oynayabildi
Geldi mertensi rahat ettirdi
Geldi çizgiye bastı oyunu açtı genişletti

Bireysel baktığında 5m euroluk topçu değil ama fayda olarak baya faydalıydı herkesi her şeyi olumlu etkiledi

Böyle adamlar çok öne çıkmaz mesela milner böyle,aston villa da mcginn böyle,takımın tutkallarıdır böyle isimler

O sezon rashica olmasa net şampiyon olamazdik bu kısma katılıyorum zaten yunus acayip sicmisti..
Kerem İcardi Boey falan evin betonu demiri tuglasiysa rashica da sıvasi gibi oldu ..

Oliveira ilk sezon bayagi katki sagladi,sadece son haftalarda performans düsüklügü vardi ve bjk macinda zirve yapti kaptirdigi top ile

Oliveira gittigi bütün kuluplerde 1 sezon oynamis ve ertesi sezon tekrar porto’ya dönmüs

Hatta porto da iyi oynadigi bir sezon dan sonra bile kiralik gönderilmis

Sirf kariyerine bakildiginda zaten tek sezonluk topcu oldugu belli oluyor daha sonra düsüs yasidigi icin

5 yillik sözlesme imzalamak büyük hata

Transferde yönetimin kredisinin düşük olmasının sıkıntısı yaşanıyor. Yetkili pozisyonda Erden Timur olsaydı, şartlar uygunsa istenen futbolcuları alır ya da istediğimiz şartların oluşmasını beklerdi, bir yandan da yeni isimler üzerine çalışırdı. İşin başında o olunca taraftar sabırsızlık göstermezdi.

Mevcut yönetim ve transferde yetkili kişilerin zaten pazarlık ve ikna kabiliyetleri düşük; Erden Timur' dan dolayı taraftar da tepkili ve sabırsız olduğu için süreç uzayınca bulabildiklerine sarıldılar.

Bu noktada Okan Buruk da tutarsız tercihleriyle yönetimin işini kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştırmış görünüyor.

Transferde yönetimin kredisinin düşük olmasının sıkıntısı yaşanıyor. Yetkili pozisyonda Erden Timur olsaydı, şartlar uygunsa istenen futbolcuları alır ya da istediğimiz şartların oluşmasını beklerdi, bir yandan da yeni isimler üzerine çalışırdı. İşin başında o olunca taraftar sabırsızlık göstermezdi.

Mevcut yönetim ve transferde yetkili kişilerin zaten pazarlık ve ikna kabiliyetleri düşük; Erden Timur' dan dolayı taraftar da tepkili ve sabırsız olduğu için süreç uzayınca bulabildiklerine sarıldılar.

Bu noktada Okan Buruk da tutarsız tercihleriyle yönetimin işini kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştırmış görünüyor.
Okan Hoca gecen sene sadece Rashica'nin alinmasini istedi; yönetim gitti Tete, Zaha ve Ziyech'i aldi.
Ilk yapılması gereken Oliveira'nin yerine bir 8 numara transferiyken bu transfer icin son güne kadar beklendi ve Ndombele alindi. Bonservis limiti vardi demek sadece bir bahane; limiti olan birçok kulüp zorunlu satin alma maddesiyle oyuncu kiralayıp limit sorununu bir sekilde hallediyor.
Boey satıldı yerine adam alınmadı. Sol bek lazımken son güne kadar beklenip Avrupa listesine eklenmedi.
Kim ne derse desin gecen sene berbat bir transfer sezonu gecirdik.
Bu seneki transferler icinde Okan Hocayı eleştirmek bence doğru degil. Yönetim hocanın istegi oyuncuları alamayıp hocanın isini zorlastiriyor bence. Transfer sezonunun başında hocanın transfer listesinde Jelert ve Sara'nin oldugunu hiç sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt