Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Videolardan izlediğim kadarıyla şu Genoa'da ki danimarkalı ortasaha tam aradığımız adam ama çok tuzlu.

Mendy gayet iyi oyuncu hatta geçen sene 3 milyon euroya biz almalıydık ama şimdi de gidip 10 kağıt verilecek adam değil en azından biz 10a alacak takım değiliz.

Ndaşşamıye de böyleydi, 2 milyon euroya alabilecekken almamıştık sonra 16ya gitti, bu tarz fırsatlar çok da değerlendirebilene işte.

Beşiktaş’ın Ndur ve Angelo hamlelerini beğendim, yıllardır büyük takımların bu tarz potansiyellerini 2 yıllık sürelerle kiralamamız gerektiğini söylüyorum ama yapmıyoruz.

Kiralık oyuncu doğru yaklaşımlarla sana değer katar da işte, 30 kağıda anca Jelert ve Sara alabilen adamlardan bir şey beklenmez.

Avcı teknik ortasahaları daha çok seviyor gerçekten Sergio'yu isterse hiç şaşırmam o kafada bi adam

Dubois, Oliveira, Cicaldau, Morutan, Köhn, Zaha, Yusuf, Kerem, Halil ve Taylan

şu grubun dehlenmesinden €15m çıkarsak büyük iş derim

Dubois, Oliveira, Cicaldau, Morutan, Köhn, Zaha, Yusuf, Kerem, Halil ve Taylan

şu grubun dehlenmesinden €15m çıkarsak büyük iş derim

15 m çıkarsak derken bizim kasadan çıkmasını kastediyorsun herhalde. Bunlardan gelir gelme ihtimali sıfır

edit : köhnü görmemişim o hariç tabi

Mendy gayet iyi oyuncu hatta geçen sene 3 milyon euroya biz almalıydık ama şimdi de gidip 10 kağıt verilecek adam değil en azından biz 10a alacak takım değiliz.

Ndaşşamıye de böyleydi, 2 milyon euroya alabilecekken almamıştık sonra 16ya gitti, bu tarz fırsatlar çok da değerlendirebilene işte.

Beşiktaş’ın Ndur ve Angelo hamlelerini beğendim, yıllardır büyük takımların bu tarz potansiyellerini 2 yıllık sürelerle kiralamamız gerektiğini söylüyorum ama yapmıyoruz.

Kiralık oyuncu doğru yaklaşımlarla sana değer katar da işte, 30 kağıda anca Jelert ve Sara alabilen adamlardan bir şey beklenmez.
kiralık işine biz niye girmedik anlamıyorum

son 2-3 sezondur takımda çok fazla kiralık topçu olurdu şimdi yok uğraşmadık hiç

Gidip saçma sapan bi isim geleceğine Mendy gelsin en azından bildiğimiz tanıdığımız adam zorlu maçlarda hoca zaten Kaan-Tor yapıyor onun yerine Mendy-Tor yapar maçına göre yine istediğini oynatır 2 fazlalığı da tsye verirsek tadından yenmez

Bonuslarla €30m'den fazla para verip aldığımız orta sahalara bak Norwich'ten Sara ve TS'den Mendy

Hayır oyuncularda bir problem yok ama alacaksan gidip Brezilya'dan al, Fransa'dan al

İkisini totalde €10-15m verip alsan gayet makul bir risk olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt