- 16 Haziran 2010
- 202.556
- 154.307
- 6.838
+ kampa goturuyoruz oynamayacak adamlari, bosuna masraf.kamplar resmen bomboş yere geçti
allah aşkına halili taylanı sergioyu ne boka oynatıyoruz abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ kampa goturuyoruz oynamayacak adamlari, bosuna masraf.kamplar resmen bomboş yere geçti
Lan olm bu taylan yuzunden terimin oynattigi donem yemedigim laf kalmadi benim yaw.kamplar resmen bomboş yere geçti

Limit olayı bu şekilde açılamıyor mu mesela? Tanner Tesmann'ı 1.5-2 kiralama+ 5 zorunlu satın almaya alamaz mıyız?
Geç kaldığımız kesin hadi ilk kampa aldın milli takıma gidenler falan yoktu ama 2. kampa neden alındılar hiç anlamıyorum. Yine biz Dubois'i göndermek istiyor muyuz? Bunu bilemiyorum ben. Bunun için gerçek manada bir Sportif Direktör lazım diye düşünüyorum bunu yapacak yönetecek akıl koyacak biri yok maalesef. Geçen senede yoktu o yüzden Dubois'i son anda saçma şekilde göndermek zorunda kalmıştık.Gec kaliyoruz iste, 5 buyuk liglerde bitime 10 gun kaldi suan. Keramettin de yazmis simdi, sen Temmuz'da kapi onune koysan coktan kulup bulmus olurlardi. Bazi seyleri yanlis yonetiyoruz iste yoksa bunlar kulup bulamayacak adamlar degil.
Asignon'dan daha iyi tercih Jelert.jelert fiyatına gitmiş abv yönetim
Asignon'dan daha iyi tercih Jelert.
Ee Roma aldı ne olmuş? Sol bekte Köhn'e laf edip sağ beke Assignon'u istemek çok saçma.Sal artık rtaş herifi roma aldı
Burnleyde 1-2 maç izledin diye şaapma artık
Anti ilkay saflarında mıyızBarcelona'nın Sergio Oliveirasını almaya ne meraklısınız ya öyle (İlkay'dan bahsediyorum)