Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GVV543iXEAAOkXR.webp

Elin Almanı demişler. Sırf bu yüzden bile isyan edip bize gelmesini beklerdim.

Gec kaliyoruz iste, 5 buyuk liglerde bitime 10 gun kaldi suan. Keramettin de yazmis simdi, sen Temmuz'da kapi onune koysan coktan kulup bulmus olurlardi. Bazi seyleri yanlis yonetiyoruz iste yoksa bunlar kulup bulamayacak adamlar degil.
Geç kaldığımız kesin hadi ilk kampa aldın milli takıma gidenler falan yoktu ama 2. kampa neden alındılar hiç anlamıyorum. Yine biz Dubois'i göndermek istiyor muyuz? Bunu bilemiyorum ben. Bunun için gerçek manada bir Sportif Direktör lazım diye düşünüyorum bunu yapacak yönetecek akıl koyacak biri yok maalesef. Geçen senede yoktu o yüzden Dubois'i son anda saçma şekilde göndermek zorunda kalmıştık.

Assigonu alsaydık ucuzmuş
Solda jöleğt
Sağda asignon

Assignon için defansı kötü deniliyor doğrudur da eleman tam önde pres oyuncusuydu.

Zaten düzgün adam olsa en kötü Doue ile Jelert’i beraber alırdı.

rezil herifler

Dubois büyük ihtimal kalacak

Sakatlik veya baska bir durum oldugunda dubois forma sansi buluyor,ilk 2 macta bu yüzden ilk 11 basladi

Normal de gecen sezon da kalacakti ama son gün ndombele ve sanchez gelince kiralik yollandi

Abi çıkan fırsatlara bak yahu. Yemişim limitini. 2 ay kupa gezdirdiniz. İş yapacak ekip olsa 2 ayda 4-5 sponsor bulurdu. Şuraya bak İlkay, chelse oyunculari, vb bir sürü fırsat doğuyor. Salıncaktas bile kiralikta olsa genç oyuncu alıp sezonu riske etmek istemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt