Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Federasyonlarin yerinde olsam ueafinin limitlerini tanımam takmam. Bir bize var bu limitler chelseaya yok anasını satayim

Hepimiz acaba yanlış yöne mi bakıyoruz gedson musrati oluyor fred ferdi oluyor ama torrera x olmuyor kim gelirse .
Torreranin ligdeki istatistiklerini bulup bir arkadaş buraya atsa ya biz torrera yüzünden oyun kurulumunda zorluk cekiyorsak oyunu bozan yanındaki oyuncuları değersiz gösteren torreranin oyunu ise .
Yanlış anlamayın ben torreranin hayranıyım en çok beğendiğim oyuncu da olabilir ama bu sistem üzerinde hocamız ısrar ediyor sıkıntı torrera da ise gerekirse torrera oturacak sara demirbay oynayacak .
Ben de yapmıştım bu tespiti çok önceden

Tor un biz,arsenal,fio,atl dönemlerine bakmıştım birsürü kaliteli oyuncuyla oynamasına rağmen hiçbir os ile iyi anlaşamamış nedense

Kısacası toreira gönderilmeli fikrine saygı duyuyorum

Lan ilkayin son gönderide cityliler daha aktif yazıyor bu ne abi bizim taraftarın %80i emekli mi oldu

"Ancak turnuvadan önce bile vücudumda ve kafamda belli bir yorgunluk hissettim ve bu beni düşündürdü. Kulüp ve ülke düzeyindeki maçlar da azalmıyor."

Yatışa geliyor öezil gibi

images.webp
images (1).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt