- 17 Eylül 2018
- 20.422
- 23.344
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallahi şu an iki tane umudum var onlar ile ilgili:kalite işte
kalite düşmanları futbolu sadece koşmak sanıyor
al koşan atletik adamları no problem
ama bir takımda minimum 4-5 tane böyle kaliteli adamın olacak
yoksa o koşan adamlar skor yapayımca haftalar geçtikce koşmamayada başlıyor şevkleri kaçınca
Torreira sakatlandığı an ligden kopmaya başlarızTamamen oyuncuların inisiyatifine kalmış bir oyunumuz var Torreira'da ilk 6 ay rolünü bulana kadar beğenilmemişti Mertens'te öyle Sara'yı beklemek lazım o sebeple.
Takımda alternatifi olmayan tek adam çözülmemiz iki maça bakar.Torreira sakatlandığı an ligden kopmaya başlarız
Peki mcdominay kime gidecek. Hadi bunu da bil kanks yavBen demiştim Fulham'ın Mc Tominay'a ilgisi yalan diye.Vinicus Souza veya Sander Berge'yi istiyolardı daha defansif oyuncular diye.Manchester United transfer haberlerinde yanılma ihtimalimiz azdır..
Kesinlikle, yani neye dayanarak bu kadar rahat hareket ediyorlar şaşırıyorum, geçen sene çok zor şampiyon olduk zaten, sakatlık vs olmadı şansımıza, bu sene bjkde gümbür gümbürTakımda alternatifi olmayan tek adam çözülmemiz iki maça bakar.
Şu an o konu karışık.Napoli ihtimali şu an için fazla ama Napoli ucuza almaya çalışıyo.Bizim şu an için almamız saçma olur..Peki mcdominay kime gidecek. Hadi bunu da bil kanks yav
değişmeyen iki şey var zaten bu hayattaHala 3 transfer lazım
Bu 5li uzun eṣṣek oynayacak, guzel dizilmiṣlerjelert davinson abdülkerim cuype
torreira
tominay sara
ilkay
barış icardi
vay babayınnnn
bu arada @Hayri Cund geçen bana alıntı yaptında cevap verecektim unuttum
höjbjerg tominayın bi klas üstü topçu
yoksa tarz olarak farkları ne benim gözden kaçırdığım
höjbjergin ek olarak driblingi var biraz tominaya göre
yoksa benzer topçular stil olarak
höjbjerg biraz daha topçu tominaya höte?!
bence ferdi-brighton açıklandığı an, boru gibi fb'ye gidecek. hissiyat.Peki mcdominay kime gidecek. Hadi bunu da bil kanks yav
Bide limitdeğişmeyen iki şey var zaten bu hayatta
biri ümit besen
diğeri gs'ın her daim üç transfere ihtiyacı olması
Sol bek/sol ön satip 8-10 karisimi topcu almak tam turk iṣi. Ṣaṣirtmazbence ferdi-brighton açıklandığı an, boru gibi fb'ye gidecek. hissiyat.