- 18 Temmuz 2009
- 81.730
- 238.669
- 5.093
Şu adama birisini haddini bildirmeli artık. Berkan mevzusunda da akıllanmadı, utanmaz herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 4-2-3-1 de 10 no oynadi
Bu dursuncuya acayip kılım
Evet. Çok da iyi oynadı. Ama sürekli sola atıyor yine kendisini.Kenan Yıldız'a Juventus 10 forma numarası vermişlerdi. Pozisyon olarak da mı 10 numarada oynatmışlar? Mackolik öyle dizmiş. İzleyen var mı?
Üstat vaktin varsa Kenan başlığına baksana forumda neler yazılmış turnuva sonrası :/Evet. Çok da iyi oynadı. Ama sürekli sola atıyor yine kendisini.
Torreira transferi güzel ama 1/13 oran iyi diyebilir miyiz?6'ya Torreira alıp 2 sene ligi domine eden takıma mı yazmışlar bunu.
Her sene şampiyon olalım da isterse 1/113 olsun.Torreira transferi güzel ama 1/13 oran iyi diyebilir miyiz?
Demirbay ve Sergio bile geçtiğimiz 2 sezonda bu adamın BJK'ye verdiğinden daha fazla katkı verdi bizim takıma.Torreira transferi güzel ama 1/13 oran iyi diyebilir miyiz?
gedson bizde olsa bugün gene orta saha bakıyoduk kendimize. geçen yıl 10 gole direkt katkı veren orta saha tatmin etmiyo bizi, 50 puan fark yiyip 4'te 3'ünü laylaylom oynadığı fikstürde 3 gol atabilen herif mi tatmin edecek.Torreira transferi güzel ama 1/13 oran iyi diyebilir miyiz?
Demirbay ve Sergio bile geçtiğimiz 2 sezonda bu adamın BJK'ye verdiğinden daha fazla katkı verdi bizim takıma.
O bambaşka bir konu. Ben de paylaştığın twite o mantıkla cevap yazmıştım.Ben rakiple karşılaştırma amacıyla yazmadım. Beşiktaş bizim rakibimiz olamaz. Ama avrupa için Lucas gibi sürekliliği olacak orta sahalara ihtiyaç var. Demirbay ve Sergio bu klasmanda değil.
Demirbay bence geçen sezon ligde fena oynamadı. Kotuyken hiç cekilmiyor cidden ama şuan kim iyi gözüküyor ki takımda. Biraz bekleyelim.
GS mizin bu yönetilemezlige ragmen iyi başarılar yakaladıgı hususunda hem fikirmisinGalatasaray’ımıza dursun Özbek başkan olduysa herkesin başkan olabileceği hissi canımı sıkmakta
Dursun Özbek’le şampiyon olabilen bir takım vizyoner bir başkanla şlde yarı final yapabilirGS mizin bu yönetilemezlige ragmen iyi başarılar yakaladıgı hususunda hem fikirmisin