Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan Can gedsondan daha büyük kayıp. Gedsonla sampiyonluk kaybettik İrfani getirsek şampiyon olurduk bence. İrfan İkon olurdu bizde çok yazık oldu. Gedson ya da rashicayi izlerken çok birşey hissetmiyorum da irfanı izlerken üzülüyorum ne yalan soyleyeyim

Torreira transferi güzel ama 1/13 oran iyi diyebilir miyiz?
gedson bizde olsa bugün gene orta saha bakıyoduk kendimize. geçen yıl 10 gole direkt katkı veren orta saha tatmin etmiyo bizi, 50 puan fark yiyip 4'te 3'ünü laylaylom oynadığı fikstürde 3 gol atabilen herif mi tatmin edecek.

galatasaray'la diğerlerinin arasındaki amaç başka, vizyon başka, hedef başka. bunlar oyuncuyu lig için seçer, biz avrupa için.

Demirbay ve Sergio bile geçtiğimiz 2 sezonda bu adamın BJK'ye verdiğinden daha fazla katkı verdi bizim takıma.

Ben rakiple karşılaştırma amacıyla yazmadım. Beşiktaş bizim rakibimiz olamaz. Ama avrupa için Lucas gibi sürekliliği olacak orta sahalara ihtiyaç var. Demirbay ve Sergio bu klasmanda değil.

Ben rakiple karşılaştırma amacıyla yazmadım. Beşiktaş bizim rakibimiz olamaz. Ama avrupa için Lucas gibi sürekliliği olacak orta sahalara ihtiyaç var. Demirbay ve Sergio bu klasmanda değil.
O bambaşka bir konu. Ben de paylaştığın twite o mantıkla cevap yazmıştım.

Demirbay bence geçen sezon ligde fena oynamadı. Kotuyken hiç cekilmiyor cidden ama şuan kim iyi gözüküyor ki takımda. Biraz bekleyelim.

Demirbay bence geçen sezon ligde fena oynamadı. Kotuyken hiç cekilmiyor cidden ama şuan kim iyi gözüküyor ki takımda. Biraz bekleyelim.

iyi herif de çevre kontrolü ve motoru çok düşük. gerçi onları yapsa 30'a alınan herif 3'e de bırakılmazdı zaten. hoffenheim haline yakın diye sara'yı aldık, bir galatasaray klasiği olarak gitsin diye gözünün içine bakılan heriften kötü oynarsa o zaman yan bastık demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt