Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Norwich yine oyuncu satıyor
8 numaradan tiksindim ben artık 6 istiyorum 8 i torreira oynasın.3 yıldır sol bek ve 8 istiyoruz tutarlı taraftarımızın oluşmasında yönetimin payı çok.mc tominay ya da rabiot acil gelmeli
Bence Emre Özcan ve Orhan Uluca da zaman kaybıSonraki sene yine aynı şeyi iddia etti ama dönemedik. Sallıyor kısacası.
Bir de simülasyon diye bir şey yapıp maçlarda ne olacağını yazıyordu bir ara, 10 maç tutmayınca bir şey yok ama 1 maç tutunca hemen gündem oluyordu.
Oturup yorumcu dinlemek kadar saçma iş yok Emre Özcan, Orhan Uluca falan dışında, futbol izleyicisi halimle çoğundan iyi anlıyorumdur zaten.
35 yasinda anca gelir eger city’ye giderse
Bu mantikla bize hiçbir takım istemediğinde gelmeli ve bununla mutlu olmalıyız.yahu şaka mısınız , sanki evertona fulhama gidiyor adamda , Galatasaray ı seçmedi diye kızıyorsunuz.
Dünyanın en iyi 2 takımından biri seni isticek ve sen gitmiceksin : )
adama mal mısın derler![]()
yahu şaka mısınız , sanki evertona fulhama gidiyor adamda , Galatasaray ı seçmedi diye kızıyorsunuz.
İyi de herif daha önce orada oynamış tadını almış hiç oynamamış olsa hak verilirdi bu dediğine veya Arsenal, real fln yapsa yine anlaşılırdıyahu şaka mısınız , sanki evertona fulhama gidiyor adamda , Galatasaray ı seçmedi diye kızıyorsunuz.
city veya realin istediği hiçbir topçu yu buraya getirme şansın yok kralBu mantikla bize hiçbir takım istemediğinde gelmeli ve bununla mutlu olmalıyız.

Benim karim benden habersiz bi bok yapamaz.Rahminin sevgilisi Hasan Arat bi genç daha getiriyormuş chelseaden