Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 yıldır sol bek ve 8 istiyoruz tutarlı taraftarımızın oluşmasında yönetimin payı çok.mc tominay ya da rabiot acil gelmeli

Sonraki sene yine aynı şeyi iddia etti ama dönemedik. Sallıyor kısacası.

Bir de simülasyon diye bir şey yapıp maçlarda ne olacağını yazıyordu bir ara, 10 maç tutmayınca bir şey yok ama 1 maç tutunca hemen gündem oluyordu.

Oturup yorumcu dinlemek kadar saçma iş yok Emre Özcan, Orhan Uluca falan dışında, futbol izleyicisi halimle çoğundan iyi anlıyorumdur zaten.
Bence Emre Özcan ve Orhan Uluca da zaman kaybı

Futbola dair bir şey izlediğimde ya haber almak için izliyorum ya da gülüp eğlenmek için. Zaten doğru düzgün bir habercilikten bahsetmek zor. Gırgır şamata programlarının da tadı kaçtı bir süredir

Futbolu daha iyi anlamak için tüketilecek bir şey yok bence ülkede. İngilizce içerikler çok daha iyi oluyor o açıdan

Ümit Özat harici hiçbir futbol yorumcusu dinlenecek kadar futboldan anlamıyor. Yukarıda bahsi geçen isimler yalnızca oynanan oyunu vasatın bir tık üstü analiz ediyorlar , Sayın Özat ise oynanması ve oynatılması gerekeni aylar öncesinden söylüyor ve söyledikleri sonradan gerçekleşiyor.

yahu şaka mısınız , sanki evertona fulhama gidiyor adamda , Galatasaray ı seçmedi diye kızıyorsunuz.

Dünyanın en iyi 2 takımından biri seni isticek ve sen gitmiceksin : )

adama mal mısın derler :D

yahu şaka mısınız , sanki evertona fulhama gidiyor adamda , Galatasaray ı seçmedi diye kızıyorsunuz.

Bu mantikla bize hiçbir takım istemediğinde gelmeli ve bununla mutlu olmalıyız.

Öyle bir mal ki ben burda her şeyi kazandım ayrılmak istiyorum deyip Barca’da kapı önüne konulunca tekrar terkettiği yere dönmek istiyor. Biraz duruş olur insanda.

İlkay city'e giderse, feramuz ismini İlkay yapıp, akabinde wowlar eşliğinde banlayacagiz.sinirimiz anca diner

İyi de herif daha önce orada oynamış tadını almış hiç oynamamış olsa hak verilirdi bu dediğine veya Arsenal, real fln yapsa yine anlaşılırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt