Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi
Barış Sara Sallai
Mendy Torreira
Kristansen Davinson Nelsson Jelert
Muslera

Sallai sozlesmesinin son senesi
Mendy amrabattan daha ucuz
Kristanseni de Emrah'ın keyfi gelsin diye yazdim

Sol stoper ve 2 bek alirsak diger kusurlari bir sekilde cozeriz.Ama bunlar binanin temeli.Yonetimin derhal bu noktalara transfer yapmasi gerekiyor..

Bir tane 6 numara bir tanede stoper alın en acilinden yoksa darma duman oluruz Avrupa maçlarında ve derbilerde

bu takımı bir de başka hoca ile görmek lazım.. bu oyuncularla bu kadar rezalet yaşanmaz..
İsoyla canavar gibi oynayan fb

Mou ile aynı oyuncularla pendikspor gibi oynuyo bi de 50m luk transfer yaptırdı o kadronun üstüne

İddia ediyorum noname bi avrupalı hoca olsa yboys osyı zor geçerdi

Her şey hocada bitiyo kadro yıldızlar topluluğu ama okan yüzünden düşük seviye oynuyoruz

Sağ bek lazım otta saha lazım kanat lazım stoper lazım…
Olmaz olsun sizin gibi çapsız hain yöneticiler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bi 6 bi 8 alın ivedi

Biraz daha bek ve orta saha alalım.

bu takımı bir de başka hoca ile görmek lazım.. bu oyuncularla bu kadar rezalet yaşanmaz..

bize kanat lazım

Bu takima bi ortasaha, bi solbek ve bir stoper sart

Sol stoper ve 2 bek alirsak diger kusurlari bir sekilde cozeriz.Ama bunlar binanin temeli.Yonetimin derhal bu noktalara transfer yapmasi gerekiyor..

Lan oğlum bütün takimi değiştirdiniz ya lan

Torreiranin yanina acil defansif bi ortasaha almak lazim. Yoksa bu savunmayi elek ederler

Takım maça iyi hazırlanmamış bir de çok laubali başladık.

Torreira dahi rezaletti.

Oyunu tutup başlamalıyız böyle maçlara.

Sert bir orta saha alınmadıkça bu senaryoyu çok izleriz sene boyu.. Sol bek kanat vs kimse istemiyorum yaw köhne falan razıyım şu takıma Allah rızası icin 1 orta saha alalım ..Herkesin modu değişecek performanslar artacak..Elini kolunu sallayan geliyor bizim kaleye hata payı artıyor herkes icin

Hala 3-5 transfer bekliyorsunuz. Herkesinde agzinda solbek. Lan ne solbeki? Davinson olmasa geri 4'luyu komple cope at. Bu boktan defansin daha az boktan gorunmesi icin onlerine saglam bi 6 numara sart oglu sart. Sonra bir stoper. Once 6. Anliyor musunuz? 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt