Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens ve Muslera ile masraf çıkmasın diye uzatılıyor. Şimdi bunları gönderip kaleci ve on numara transferi yapacak olsalar; ikinci ligden adam tara, en işimize yaramayanı bul, ilgi mektubu yolla, teklif mektubu yolla, teminat mektubu yolla, sonra onlar sana hasss…r mektubu çeksin.

Transferle kim uğraşacak en iyisi uzat gitsin…

Mertens ve Muslera ile masraf çıkmasın diye uzatılıyor. Şimdi bunları gönderip kaleci ve on numara transferi yapacak olsalar; ikinci ligden adam tara, en işimize yaramayanı bul, ilgi mektubu yolla, teklif mektubu yolla, teminat mektubu yolla, sonra onlar sana hasss…r mektubu çeksin.

Transferle kim uğraşacak en iyisi uzat gitsin…
İkinci ligden Gabriel Sara gibi oyuncu bulacaklarsa süper olur çünkü 3. maçında tüm takımdan daha iyi oynamayı başardı.

Mertens bu formda 11 başlamamalı, yaşı nedeniyle geç form tutan bir oyuncu
Eldeki kadroda Sara, Demirbay ( Kaan Ayhan ) ve Torreira üçlüsü ile maça başlayıp üçlü orta sahaya dönmek daha faydalı olabilir

cl işi yalan olursa gelecek paradan yani limitten de oluruz, transferden de oluruz, maaşları da ödeyemeyiz sezon içinde.

umarım bunun farkındalardır diyeceğim de 5-6 maç oynadık yok bundan ders alınır yok şu maçtan ders alınır diye diye hepsinde çuvallamaya devam ediyoruz. değişen bir şey yok.

18 milyon Euro’ya aldığımız Sara’nın ve Torreira’nın katkısını arttırmak istiyorsak orta sahada top kullanabililen, mücadale edebilen, geriden oyun kurmaya yardım edecek bir 8 numaraya daha kesinlikle ihtiyacımız var.

Tutucu defansif boyu uzun 6 numara mı? Vecino ismi bi kaç güne hortlar o halde.

77 numarali rakip oyuncu gelecek yaz transfer dönemindeki listemizde belki yer alabilir.

Futboldan okadar uzak futboldan okadar bihaber bir yönetim ve hoca var ki İNANILMAZ!

sezon başlamadan solbek solstoper ve 6 numara diye bas bas bağırıyorum 3 aydır!!!!

peki her maç nereden delik deşik oluyoruz
hep bu üç mevkiden!!!!

yeter beeee ben artık bu salaklığı kaldıramıyorum!!!!

Keltoşun biri çıkıyor (belli ki hocasının düşünceside aynı çünki vüzyonsuzlar onunla konuşmuş) diyor ki rotasyon iyi değil ulan dingillll sen o rotasyon sayesinde şampiyon oldun! kimsenin eksikliğini hissetmedin sezon içinde!!!!

sistemin olmadığı içim yeri geldi zaha kurtardı yeri geldi ziyech kurtardı nelson formsuzken davinson çıktı
bekin yokken barışı oraya attın!!

SİZİN NE VİZYONUNUZ NE KARAKTERİNİZ NEDE FUTBOL BİLGİNİZ ERDEN TİMURUN TIRNAĞI ETMEZ TIRNAĞI!!!

lanet olsun bu yapıya bu yönetime ve bu yönetimi can siparane koruyan herkese!!!!

lanet olsun size lanet! vizyonsuz, sistemsiz embesiller!!!

bunları koruyan tarafarada!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt