Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha son paylaşımı sonrası bir daha bu ülkeye giremez. Kulübün işini zorlaştırmak için bu kadar küçüleceğini düşünmemiştim.

Yahu geçen seneden beri kaç defa tartıştık bunu, neden Anadolu kulüplerinden iyi oyuncular almaya çalışmıyoruz?

Sanki muazzam bir scout ağımız var da Fransa amatör liginden geleceğin Yaya Toure’sini bulup 100.000 dolara alıyoruz.

Velhasıl UEFA kadrosu oyuncuları da Rennes’den Ajax’tan gelmedi. Zeytinburnuspor’dan, Sakaryaspor’dan, Trabzon’dan vs alınan oyunculardı onlar.

Bütün anadolu takımlarında hem ilk 11’imizde yer alabilecek ya da rotasyonda işimize yarayacak oyuncular mevcut. Zaten parasal sıkıntılar içerisindeler.

Bugün Adana Demirspor’daki Maestro hem Torreira’yı yedekler hem de çok iyi partner olur bence.

Pazarlıkta kulübü zor duruma düşürmek için elinden geleni yapıyor.

Screenshot Capture - 2024-08-13 - 13-06-07.png

Bşz boşuna boşuna eksiksiz kaliteli kadro kuralım demiyoruz.Taraftara kalsa iki tane transfer yeterli.Ne oldu şimdi birden çoğaldı transfer istekleriniz.Bjkden beşmi yememiz gerekiyor bunun için.Görmüyormusunuz oyunu.transferde ve planlamada İş bilmezlik paçalarımızdan akıyor.
Adam gibi fark yaratacak tempolu orta saha ,kanat ve sol bek transferi zamanında yapılsa. Zaten en baştan transfer gerekmeyen ama soru işareti olan yerler vardı.Transfer gerekli olan yerlere eksiksiz sağlam kaliteli adamlar alınsınki soru işaretli yerleri bir şekilde tolere edebilelim.
Ama nerede bizde o çap.

Torriera,icardi falan sakatlansın o zaman gör halimizi.
Nefret ettim şu iş bilmezlikden.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu sezon ilk kez 1. sayfaya yazdım bi şey olur

Yeni nöbet babayiğit!! Takıma faydalı transferler olur umarım. Geleniyle gideniyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt