Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmesi gerekenden çok gitmesi elzem o kadar çok oyuncu var ki esas olan bu adamlardan nasıl çıkacağız.

Sergio , Dubois , Zaha, Köhn akla ilk gelen yabancılar. Bunlara Ziyech bile eklenebilir.

Yerlilerden de Abdülkerim, Kerem , Yunus, Halil .

Bunları göndermeden limit açmak zaten zor. Bir de üstüne elenirsek durum vahim.

Ayrıca her sene bu transfer sürecinin bitmemesinden dolayı bir belirsizlik süreci var bu da takımı çok olumsuz etkiliyor. Örnek Apo, Zaha gibi oyuncuların aklı karışık belirsizlik yüzünden. Yönetim zaten zayıf. Çıkıp açıklama yapıp konuyu tamamen kapatmaktan aciz.
Bu saydığın yerlilerin kerem yunus abdulkerim yerine kimi alacaksin

takım şöyle karşılıyor rakibi

stoperlerle gerisi arasında 50 metrreye yakın mesafe var.

burada oyunculardan bağımsız acayip bir sistemsel sorun var. ne önde basıp top kazanabiliyoruz ne geride karşılayabiliyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 258045
net olarak hatalı çizim. Stoperlerin arasını 25 metre açarsak doğru olacaktır.

Şu oyunu oynayacağın formasyonda stoperlerin davinson ve rudiger olmalı ki onları bile elek ederler. Hız olarak u15 stoperleriyle yarışır adamlarla oynuyoruz bunu birde ha unutmadan stoperin birisi de dışarıdan görsen bir omuzla tüm rakibi devirir dersin herife üfleyince uçuyor

Oldu ki 27’sinde cl’ye kaldık diyelim

CL icin kadro bildirimi 1 eylül değil mi 4-5 günde bu yönetim 6 no ve sol bek nasıl alacak. Bekletilen birinin de olduğunu düşünmüyorum

Muslera
Jelert - Davinson - Nelsson - Köhn
Torreira - Kaan
Ziyech - Sara - Barış
Icardi​

Şunu entegre etmeliyiz transfer olmayacak belli ki

Oldu ki 27’sinde cl’ye kaldık diyelim

CL icin kadro bildirimi 1 eylül değil mi 4-5 günde bu yönetim 6 no ve sol bek nasıl alacak. Bekletilen birinin de olduğunu düşünmüyorum

Muslera
Jelert - Davinson - Nelsson - Köhn
Torreira - Kaan
Ziyech - Sara - Barış
Icardi​

Şunu entegre etmeliyiz transfer olmayacak belli ki
3 Eylul saat 00:00 da.

Hocanın geldiği ilk sezonda nasıl oynuyorduk bu kadar önde değildik bence. Detaylı o sezonu incelemek lazim. Sonradan bokunun çıktığını düşünüyorum bu işin.
Takım olarak kapanıyorduk.
Oliviera ile ara pası icardi-kerem ile rakibi sürekli bozup arkadan da rashica ile destekleyici koşular yapıyorduk.
Mertens ile torreira da orta sahada torreiralık yapıyordu. Hatırlamıyor musun 15. dakika mertens koşmaktan dili dışarıda geziyordu.

Bu uyumu ne zaman bozup mertens forvet arkası oynayacak dedik orada sıçtı takım.
Bildiğin orta sahayı tam tersine çevirdik ve derin boşluklar oluştu.
Topu mertense taşıyamadıktan sonra da orta sahada kimin oynadığının anlamı kalmıyor.

Jelert’i Ferdi’ye benzeten bir çok örnek vardı, bunu neye göre yaptığınızı açıklar mısınız

Adam dün bir kere dribblingle öne top taşımadı, tek olumlu hareketi Barışla verkaç yapıp devamında rakibe sarı kart aldırdığı koşuydu.

Defansif yaklaşımları hep kapanan takım odaklı, topu kesip dışarı atıyor, hızlı hücumu düşünmüyor en basit pozisyonda bile.

Ayaksız 2 danimarkalının oynadığı bölgeden oyun kurmaya çalışırsak kuramayız tabi o da ayrı bir komedi. Bunlar oyun kurarken soldaki cengaverler de rakip yarı sahada geziyor

Maçın özetini izledim de Aral sol kanatta güzel oynamış gibi gözüküyor.

geçen sezon ön eleme maçlarından sonra ben de aynı hisse sahiptim ama sonrası farklı şekillendi, yine de turu geçip beklemekte yarar var.
İflah olmaz bir stoper hattımız, boş iki tane bekimiz var.
M.united gibi mal bir takım tarihin en kısır bayerni gibi de bir kura ile karşılaşmayız bu sene.
Keze o maçların birini söken zaha, ziyech ve kerem bildiğin psikolojik olarak düşürülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt